Linda's Jewelry Zvýhodnená sada šperkov Láska Nebeská IS080

Linda's Jewelry Zvýhodnená sada šperkov Láska Nebeská IS080

Linda's Jewelry Zvýhodnená sada šperkov Láska Nebeská IS080

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Linda's Jewelry Zvýhodnená sada šperkov Láska Nebeská IS080 - popis produktu

Zvýhodnená súprava šperkov obsahuje: Strieborný náhrdelník Láska Nebeská Ag 925/1000 v dĺžke 45 cm s možnosťou skrátenia vďaka posuvnej guličke. Reťaz Anker je veľmi silná a spoľahlivá. Celková dĺžka prívesku s očkom je 1,5 cm a srdiečko má rozmery 0,8 x 1 cm. Strieborné napichovacie náušnice Láska Nebeská Ag 925/1000 so zapínaním na puzetku. Veľkosť náušnice je 0,6 x 1 cm.Každý zo šperkov je osadený rubínovým zirkónom. Súčasťou balenia je darčeková krabička a silikónové zarážky na náušnice zdarma. Približná hmotnosť celej súpravy: 4,140 g. Pri kúpe tejto sady ušetríte až 6 EUR.

Produkt Linda's Jewelry Zvýhodnená sada šperkov Láska Nebeská IS080 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Strieborné šperky, patrí značke Linda's Jewelry, nájdete ho u predajcu iOcel.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Strieborné náušnice, patrí pod značku Linda's Jewelry, nájdete ho v e-shope iOcel.sk.

Produkt Linda's Jewelry Zvýhodnená sada šperkov Láska Nebeská IS080 patrí do skupiny produktov Strieborné náhrdelníky od značky Linda's Jewelry, v ponuke predajcu iOcel.sk.

Linda's Jewelry Zvýhodnená sada šperkov Láska Nebeská IS080 - parametre produktu

Linda's Jewelry Zvýhodnená sada šperkov Láska Nebeská IS080 - história ceny a dostupnosti

Linda's Jewelry Zvýhodnená sada šperkov Láska Nebeská IS080 - ďalšie zaujímavé produkty

Linda's Jewelry Zvýhodnená sada šperkov Láska Nebeská IS080 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?