Linda's Jewelry Strieborné náušnice Štýl Kríža IN299

Linda's Jewelry Strieborné náušnice Štýl Kríža IN299

Linda's Jewelry Strieborné náušnice Štýl Kríža IN299

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Linda's Jewelry Strieborné náušnice Štýl Kríža IN299 - popis produktu

Náušnice s príveskom, ktoré sú zároveň kruhmi. Na každej náušnici nájdete jeden menší a jeden väčší krížik. Väčší z krížov je vykladaný 12 čírymi zirkónmi. Neobvyklý dizajn je veľmi elegantný, svieži a očarujúci. Kombinujú štýl retiazky s vysokým leskom striebra. Precízne spracovanie a jemná práca so striebrom. Vysokokvalitné spracovanie striebra 925/1000 ošetrené metódou ródiovania, ktoré zabezpečí dlhší lesk a trvanlivosť vášho šperku. Praktické a bezpečné zapínanie na kĺb. Kríž je symbolom ochrany, kresťanstva. Symbolizuje svetové strany, štyri živly, alebo ak je rozdelený horizontálne, zobrazuje božské na vrchu a svetské dole. Celková dĺžka náušníc: 4,2 cm. Priemer kruhu: 0,9 cm. Šírka krúžku: 0,2 cm.  Veľkosť väčšieho kríža: 1,3 x 0,8 cm. Veľkosť menšieho kríža: 0,7 x 0,5 cm. Približná hmotnosť: 2 180 g.  

Produkt Linda's Jewelry Strieborné náušnice Štýl Kríža IN299 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Strieborné náušnice, patrí pod značku Linda's Jewelry, nájdete ho v e-shope iOcel.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Visiace náušnice, vyrába ho značka Linda's Jewelry, nájdete ho v e-shope iOcel.sk.

Linda's Jewelry Strieborné náušnice Štýl Kríža IN299 - parametre produktu

Linda's Jewelry Strieborné náušnice Štýl Kríža IN299 - história ceny a dostupnosti

Linda's Jewelry Strieborné náušnice Štýl Kríža IN299 - ďalšie zaujímavé produkty

Linda's Jewelry Strieborné náušnice Štýl Kríža IN299 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?