Linda's Jewelry Strieborné náušnice quadratic Ag 925/1000 IN280

Linda's Jewelry Strieborné náušnice quadratic Ag 925/1000 IN280

Linda's Jewelry Strieborné náušnice quadratic Ag 925/1000 IN280

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Linda's Jewelry Strieborné náušnice quadratic Ag 925/1000 IN280 - popis produktu

Jemná symetria, nesmierny lesk Strieborné visiace náušnice Quadratic sú elegantné šperky, ktoré dodajú vášmu outfitu sofistikovaný lesk a luxusný vzhľad. Použili sme najkvalitnejšie sterlingové striebro, ktoré je odolné voči opotrebovaniu a korózii. Rhodiovou povrchovou úpravou sme dodali striebru intenzívny lesk a ochranu, ktorá bráni stmavnutiu kovu. Rhodiované striebro má moderný a luxusný vzhľad, ktorý prispieva k elegancii a sofistikovanosti šperkov. Náušnice sú hypoalergénne, čo znamená, že sú vhodné pre ženy s citlivou pokožkou a alergiami na niektoré kovy, ako je nikel. Quadratic - luxus pre vás Kľúčom k úspešnému spojeniu týchto náušníc s outfitom je vyváženie a harmónia. Pre večerné spoločenské akcie dodajú visiace náušnice vášmu formálnemu outfitu sofistikovaný nádych. Skvele padnú tiež k elegantnému každodennému kancelárskemu oblečeniu a dodajú vášmu outfitu ženský a dostatočne decentný vzhľad. Náušnice sú osadené najkvalitnejším AAA kubickým zirkónom. Číra kubická zirkónia je populárnou alternatívou ku skutočným diamantom v šperkárstve a je cenovo výrazne dostupnejšia. Dokonalá harmónia tvaru a lesku Bez zapínania, teda sú veľmi praktické, jednoducho nasadíte a idete. Ku každému páru dostanete silikónové zarážky zadarmo, aby Vám náušnice pekne držali. Sedem čírych menších okrúhlych kubických zirkónov v pavé osadení na prednej strane háčika. Náušnice sú osadené štvorcovým kubickým zirkónom: 0,58 x 0,58 cm. Dĺžka náušnice vrátane zirkónu: 1,7 cm. Hmotnosť približná: 1,4 g (pár). Jedinečný brús štvorcové siluety Brus Asscher je obľúbený diamantový brús so štvorcovým tvarom. Zasadením do štyroch krapien si kameň udrží svoj jedinečný tvar a štvorcovú siluetu. Asscherov tvar sa v šperkárstve objavil až v roku 1902, kedy bol vytvorený a patentovaný Josephom Asscherom, vlastníkom holandskej diamantovej spoločnosti. Asscherov tvar sa vyznačuje obrovským leskom a vytvára fascinujúci optický klam známy ako tzv. „zrkadlová sála“. Asscherov tvar je jedným zo symbolov štýlového a populárneho hnutia Art Deco. Najslávnejší kameň s týmto brusom je diamant Cullinan na anglických korunovačných klenotoch. Striebro 925/1000 Kvalitné striebro v rýdzosti 925/1000. Môžete ho poznať ako sterlingové striebro. Ródiovanie šperkov Ródium je platinový kov, ktorý šperku dodáva lesk a chráni ho pred černením. Kvalita a skúsenosť Ako registrovaný obchodník s drahými kovmi kontrolujeme starostlivo každý šperk.

Tento produkt nájdete v skupine Strieborné šperky, patrí značke Linda's Jewelry, nájdete ho u predajcu iOcel.sk.

Produkt Linda's Jewelry Strieborné náušnice quadratic Ag 925/1000 IN280 patrí do skupiny produktov Strieborné náušnice, patrí pod značku Linda's Jewelry, nájdete ho v e-shope iOcel.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Visiace náušnice, vyrába ho značka Linda's Jewelry, nájdete ho v e-shope iOcel.sk.

Linda's Jewelry Strieborné náušnice quadratic Ag 925/1000 IN280 - parametre produktu

Linda's Jewelry Strieborné náušnice quadratic Ag 925/1000 IN280 - história ceny a dostupnosti

Linda's Jewelry Strieborné náušnice quadratic Ag 925/1000 IN280 - ďalšie zaujímavé produkty

Linda's Jewelry Strieborné náušnice quadratic Ag 925/1000 IN280 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?