Linda's Jewelry Strieborné náušnice Serpens Amor IN294

Linda's Jewelry Strieborné náušnice Serpens Amor IN294

Linda's Jewelry Strieborné náušnice Serpens Amor IN294

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Linda's Jewelry Strieborné náušnice Serpens Amor IN294 - popis produktu

Asymetrické náušnice sú trendy. Vyniknite s týmto jedinečným šperkom a odlíšte sa od ostatných.  Každý z nich sa dá nosiť aj samostatne. Na jednej náušnici je zelené srdce. Zelená je farba otvorenosti. Tento prívesok môže vyjadrovať všeobjímajúci svet a spoločne zdieľaný priestor. Zelená farba sa tradične považuje za nositeľku pravdy. Had je symbolom múdrosti, liečiteľstva, ale aj nesmrteľnosti.  Dizajnový šperk pre radosť a vhodný ako darček. Svieži a chladný dizajn. Had má smaragdovo zelené zirkónové oči a je osadený celkovo siedmimi zirkónmi.  Praktické zapínanie na kĺb. Ošetrené metódou ródiovania. Celková dĺžka náušnice: 3,4 cm. Had meria 2,1 cm.  Celková dĺžka náušnice: 2,2 cm. Srdiečko má rozmery 0,7 x 0,7 cm.  Priemer kruhu: 1 cm Šírka krúžku: 0,1 cm. Približná hmotnosť: 2 351 g. Kvalitné striebro 925/1000.  

Produkt Linda's Jewelry Strieborné náušnice Serpens Amor IN294 patrí do skupiny produktov Strieborné náušnice, patrí pod značku Linda's Jewelry, nájdete ho v e-shope iOcel.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Asymetrické náušnice, vyrába ho značka Linda's Jewelry, nájdete ho u predajcu iOcel.sk.

Linda's Jewelry Strieborné náušnice Serpens Amor IN294 - parametre produktu

Linda's Jewelry Strieborné náušnice Serpens Amor IN294 - história ceny a dostupnosti

Linda's Jewelry Strieborné náušnice Serpens Amor IN294 - ďalšie zaujímavé produkty

Linda's Jewelry Strieborné náušnice Serpens Amor IN294 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?