LifeFit anti-burst zelená #9335592

LifeFit anti-burst zelená #9335592

LifeFit anti-burst zelená #9335592

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

LifeFit anti-burst zelená - popis produktu

Fitlopta LifeFit anti-burst zelená: Cvičenie s profesionálnou gymnastickou loptou je skvelý spôsob, ako znížiť napätie organizmu, posilniť brušné a chrbtové svaly a aktivovať kĺby. Loptu Lifefit anti-burst využijete pri fitness, kardio a rehabilitačných cvičeniach. Lopta je vyrobená z vysoko odolného PVC s protišmykovou ochranou povrchu. Samozrejmosťou je systém ANTI-BURST, ktorý pri prehustení pomaly vypúšťa vzduch a tým sa stará o bezpečnosť cvičenca. Kľúčové vlastnosti gymnastickej lopty Lifefit anti-burst zelenejProfesionálna gymnastická loptaProtišmyková úprava povrchu je vhodná aj pre začiatočníkovVhodná na súkromné aj komerčné využitieVarianty s priemerom 55, 65 a 75 cmLifefit anti-burst s nosnosťou 200 kgFarebné vyhotovenie: zelené Priemer:55, 65 a 75 cm

Produkt LifeFit anti-burst zelená #9335592 patrí do skupiny produktov Gymnastické lopty, vyrába ho značka Lifefit, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

LifeFit anti-burst zelená - parametre produktu

LifeFit anti-burst zelená - história ceny a dostupnosti

LifeFit anti-burst zelená - ďalšie zaujímavé produkty

LifeFit anti-burst zelená - ako nakúpiť najvýhodnejšie?