Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.
Sú ľahko stráviteľné, obsahujú minerálne látky ako vláknina, železo, zinok, mangán, selén, meď, horčík, draslík. Nájdeme v nich aj vitamíny A, B, C, E, K, luteín, betakarotén, kyselinu listovú a kyselinu pantoténovú. Majú priaznivý vplyv na srdce a cievy, podporujú regeneráciu po záťaži a trávenie. Okrem iného pomáhajú aj pri vyčerpaní a upokojujú nervy. Lieskové orechy tepelne neupravujte, pretože varením stratia väčšinu svojich vitamínov.
Návod na prípravu: Určené na priamu konzumáciu. Ideálne pridať do jogurtu, tvarohu alebo k raňajkovej kaši.
Zloženie: Jadrá lieskovcov
Výživové údaje:
Upozornenie: Uchovávajte mimo dosahu detí. Vyrobené v závode spracovávajúcom obilniny, orechy, sóju, sezam, arašidy, sušené mlieko.
Skladovanie: Skladujte v uzatvorenom obale, na suchom a tmavom mieste.
Krajina pôvodu: Taliansko
VÝHODY NAKUPOVANIA BEZ OBALU:
✅ Produkt Vám príde ekologicky zabalený v papierovom vrecku - nepoužívame plastové obaly.
✅ Výhodnejšia cena oproti iným bežne baleným produktom.
✅ Nakupujte Vami zvolené množstvo, ktoré viete spotrebovať.
Sú ľahko stráviteľné, obsahujú minerálne látky ako vláknina, železo, zinok, mangán, selén, meď, horčík, draslík. Nájdeme v nich aj vitamíny A, B, C, E, K, luteín, betakarotén, kyselinu listovú a kyselinu pantoténovú. Majú priaznivý vplyv na srdce a cievy, podporujú
Sú ľahko stráviteľné, obsahujú minerálne látky ako vláknina, železo, zinok, mangán, selén, meď, horčík, draslík. Nájdeme v nich aj vitamíny A, B, C, E, K, luteín, betakarotén, kyselinu listovú a kyselinu pantoténovú. Majú priaznivý vplyv na srdce a cievy, podporujú
Sú ľahko stráviteľné, obsahujú minerálne látky ako vláknina, železo, zinok, mangán, selén, meď, horčík, draslík. Nájdeme v nich aj vitamíny A, B, C, E, K, luteín, betakarotén, kyselinu listovú a kyselinu pantoténovú. Majú priaznivý vplyv na srdce a cievy, podporujú
Sú ľahko stráviteľné, obsahujú minerálne látky ako vláknina, železo, zinok, mangán, selén, meď, horčík, draslík. Nájdeme v nich aj vitamíny A, B, C, E, K, luteín, betakarotén, kyselinu listovú a kyselinu pantoténovú. Majú priaznivý vplyv na srdce a cievy, podporujú
Sú ľahko stráviteľné, obsahujú minerálne látky ako vláknina, železo, zinok, mangán, selén, meď, horčík, draslík. Nájdeme v nich aj vitamíny A, B, C, E, K, luteín, betakarotén, kyselinu listovú a kyselinu pantoténovú. Majú priaznivý vplyv na srdce a cievy, podporujú
Lieskové orechy obsahujú veľa vitamínu B3, B6, kyseliny listovej a hlavne vitamín E, horčík a fosfor. Lieskovce sú obaľované v kvalitnej mliečnej čokoláde takže si na nich môžete pochutnať kdekoľvek a kedykoľvek. | | Návod na prípravu: Určené na priamu
Mandle majú viac vápnika ako mlieko a sú veľmi bohaté aj na horčík, železo, selén, zinok, vitamíny A, B1, E, F a H, nenasýtené mastné kyseliny, bielkoviny a vlákninu. Upokojujú nervovú sústavu, prospievajú srdcu, pôsobia antioxidačne, protizápalovo, protivírusovo a
Lieskové orechy obsahujú veľa vitamínu B3, B6, kyseliny listovej a hlavne vitamín E, horčík a fosfor. Lieskovce sú obaľované v kvalitnej mliečnej čokoláde takže si na nich môžete pochutnať kdekoľvek a kedykoľvek. | | Návod na prípravu: Určené na priamu
Lieskové orechy obsahujú veľa vitamínu B3, B6, kyseliny listovej a hlavne vitamín E, horčík a fosfor. Lieskovce sú obaľované v kvalitnej mliečnej čokoláde takže si na nich môžete pochutnať kdekoľvek a kedykoľvek. | | Návod na prípravu: Určené na priamu
Lieskové orechy obsahujú veľa vitamínu B3, B6, kyseliny listovej a hlavne vitamín E, horčík a fosfor. Lieskovce sú obaľované v kvalitnej mliečnej čokoláde takže si na nich môžete pochutnať kdekoľvek a kedykoľvek. | | Návod na prípravu: Určené na priamu
Lieskové orechy obsahujú veľa vitamínu B3, B6, kyseliny listovej a hlavne vitamín E, horčík a fosfor. Lieskovce sú obaľované v kvalitnej mliečnej čokoláde takže si na nich môžete pochutnať kdekoľvek a kedykoľvek. | | Návod na prípravu: Určené na priamu
Mandle majú viac vápnika ako mlieko a sú veľmi bohaté aj na horčík, železo, selén, zinok, vitamíny A, B1, E, F a H, nenasýtené mastné kyseliny, bielkoviny a vlákninu. Upokojujú nervovú sústavu, prospievajú srdcu, pôsobia antioxidačne, protizápalovo, protivírusovo a
Mandle majú viac vápnika ako mlieko a sú veľmi bohaté aj na horčík, železo, selén, zinok, vitamíny A, B1, E, F a H, nenasýtené mastné kyseliny, bielkoviny a vlákninu. Upokojujú nervovú sústavu, prospievajú srdcu, pôsobia antioxidačne, protizápalovo, protivírusovo a
Mandle majú viac vápnika ako mlieko a sú veľmi bohaté aj na horčík, železo, selén, zinok, vitamíny A, B1, E, F a H, nenasýtené mastné kyseliny, bielkoviny a vlákninu. Upokojujú nervovú sústavu, prospievajú srdcu, pôsobia antioxidačne, protizápalovo, protivírusovo a
Mandle majú viac vápnika ako mlieko a sú veľmi bohaté aj na horčík, železo, selén, zinok, vitamíny A, B1, E, F a H, nenasýtené mastné kyseliny, bielkoviny a vlákninu. Upokojujú nervovú sústavu, prospievajú srdcu, pôsobia antioxidačne, protizápalovo, protivírusovo a
Kakaový prášok sa vyrába zo semien plodov kakaovníka pravého. Kakaový prášok je bohatý na horčík, vápnik, železo, draslík, meď, zinok a mangán, ale aj vitamíny skupiny B, vitamín C a E. | | Návod na prípravu: Kakaový prášok je vhodný do varenia alebo pečenia, do smoothie
Mandle majú viac vápnika ako mlieko a sú veľmi bohaté aj na horčík, železo, selén, zinok, vitamíny A, B1, E, F a H, nenasýtené mastné kyseliny, bielkoviny a vlákninu. Upokojujú nervovú sústavu, prospievajú srdcu, pôsobia antioxidačne, protizápalovo, protivírusovo a
Mandle majú viac vápnika ako mlieko a sú veľmi bohaté aj na horčík, železo, selén, zinok, vitamíny A, B1, E, F a H, nenasýtené mastné kyseliny, bielkoviny a vlákninu. Upokojujú nervovú sústavu, prospievajú srdcu, pôsobia antioxidačne, protizápalovo, protivírusovo a
Červená šošovica je strukovina, ktorá je zbavená šupky. Vďaka tomu je príprava šošovice veľmi rýchla. Je vhodná na prípravu kaše, pyré, polievok alebo pomazánok. Šošovica červená nemá takú výraznú chuť a vôňu ako ostatné strukoviny. | | Návod na prípravu: Pred
Kakaový prášok sa vyrába zo semien plodov kakaovníka pravého. Kakaový prášok je bohatý na horčík, vápnik, železo, draslík, meď, zinok a mangán, ale aj vitamíny skupiny B, vitamín C a E. | | Návod na prípravu: Kakaový prášok je vhodný do varenia alebo pečenia, do smoothie
Kakaový prášok sa vyrába zo semien plodov kakaovníka pravého. Kakaový prášok je bohatý na horčík, vápnik, železo, draslík, meď, zinok a mangán, ale aj vitamíny skupiny B, vitamín C a E. | | Návod na prípravu: Kakaový prášok je vhodný do varenia alebo pečenia, do smoothie
Kakaový prášok sa vyrába zo semien plodov kakaovníka pravého. Kakaový prášok je bohatý na horčík, vápnik, železo, draslík, meď, zinok a mangán, ale aj vitamíny skupiny B, vitamín C a E. | | Návod na prípravu: Kakaový prášok je vhodný do varenia alebo pečenia, do smoothie
Kakaový prášok sa vyrába zo semien plodov kakaovníka pravého. Kakaový prášok je bohatý na horčík, vápnik, železo, draslík, meď, zinok a mangán, ale aj vitamíny skupiny B, vitamín C a E. | | Návod na prípravu: Kakaový prášok je vhodný do varenia alebo pečenia, do smoothie
Mandle majú viac vápnika ako mlieko a sú veľmi bohaté aj na horčík, železo, selén, zinok, vitamíny A, B1, E, F a H, nenasýtené mastné kyseliny, bielkoviny a vlákninu. Upokojujú nervovú sústavu, prospievajú srdcu, pôsobia antioxidačne, protizápalovo, protivírusovo a