Lewitz Mini Hydraulic Standing Desk AP-E08E

Lewitz Mini Hydraulic Standing Desk AP-E08E

Lewitz Mini Hydraulic Standing Desk AP-E08E

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Lewitz Mini Hydraulic Standing Desk AP-E08E - popis produktu

Tento dvojúrovňový štúdiový stôl s elektricky nastaviteľnou výškou je ideálnym riešením pre mobilných DJov, zvukárov a osvetlovačov, domácich hudobných producentov a hudobníkov.Stolík má dve police, ktoré možno použiť na umiestnenie monitora, notebooku, mixpultu, klávesnice s myšou, MIDI klávesov alebo ovládacej konzoly na DAW alebo svetlá.Stolík je možné umiestniť na akúkoľvek vyvýšenú plochu alebo stôl. To je užitočné, ak máte obmedzený priestor alebo potrebujete stôl umiestniť napríklad na pódium alebo na iné miesta.Vďaka elektrickému nastaveniu výšky je stôl veľmi ľahko nastaviteľný. Stačí stlačiť tlačidlo a stôl sa automaticky upraví na požadovanú výšku.Technické parametre:Dvojúrovňový štúdiový stôlElektricky nastaviteľná (i uzamykateľná) výškaVeľkosť pracovnej plochy: 80 x 40 cm (šírka / hĺbka)Veľkosť police klávesnice: 78 x 30 cm (šírka / hĺbka)Minimálna výška: 48 cmPrepravná hmotnosť: 15,6 kgVýhody:Ideálne pre mobilných DJov, zvukárov a osvetlovačov, domácich hudobných producentov a hudobníkovDve pokladacie police, ktoré možno použiť na rôzne účelyStôl možno umiestniť na akúkoľvek vyvýšenú plochu alebo stôlElektrické nastavenie výšky je veľmi jednoduché a pohodlnéTento dvojúrovňový štúdiový stôl s elektricky nastaviteľnou výškou je skvelým riešením pre každého, kto potrebuje pohodlný a flexibilný stôl na prácu alebo zábavu. Maximálna výška: 500 mm Dĺžka (mm): 400.0 Farba: Čierna Krajina pôvodu: Čína Minimálna výška: 115 mm Kompatibilné s: Notebooky Šírka (mm): 800.0 Hmotnosť: 15 kg Výška (mm): 480.0 Typ: Stojan Nastaviteľná výška: Áno

Tento produkt sa nachádza v kategórii PC stoly, vyrába ho značka Lewitz, farebná verzia je Black v ponuke e-shopu Muziker.sk.

Lewitz Mini Hydraulic Standing Desk AP-E08E - parametre produktu

FarbaBlack
KategóriaStoly, Stojany, Počítače, PC stoly
ZnačkaLewitz
FarbaBlack
E-shopMuziker.sk

Lewitz Mini Hydraulic Standing Desk AP-E08E - história ceny a dostupnosti

Lewitz Mini Hydraulic Standing Desk AP-E08E - súvisiace články v blogu

Škola volá!

Vytvorte doma svojim školákom príjemné štúdijné prostredie a kútik pre oddych aj relax.

Lewitz Mini Hydraulic Standing Desk AP-E08E - ďalšie zaujímavé produkty

Lewitz Mini Hydraulic Standing Desk AP-E08E - ako nakúpiť najvýhodnejšie?