Lewitz Mini Standing Desk AP-E07

Lewitz Mini Standing Desk AP-E07

Lewitz Mini Standing Desk AP-E07

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Lewitz Mini Standing Desk AP-E07 - popis produktu

Tento nízkoprofilový štúdiový stôl je ideálny pre mobilných DJov, zvukárov a osvetlovačov, ako aj pre domácich hudobných producentov a hudobníkov. Vďaka nastaviteľnej výške sa dá prispôsobiť akýmkoľvek potrebám a priestorovým možnostiam.Stôl má dve police, ktoré poskytujú dostatok priestoru pre monitor, notebook, mixpult, klávesnicu s myšou, MIDI klávesy alebo ovládacie konzoly na DAW alebo svetlá.Stôl sa jednoducho montuje a demontuje, takže ho môžete ľahko prenášať a skladovať.Technické parametreNízkoprofilový štúdiový stôlNastaviteľná (a uzamykateľná) výškaStačí nadvihnúť a posunúť nižšieVeľkosť pracovnej plochy: 80 x 40 cm (šírka / hĺbka)Výška: 6-41 cmVýhodyNastaviteľná výška pre optimálne pohodlieDve police pre dostatok priestoruJednoduchá montáž a demontážTento nízkoprofilový štúdiový stôl s nastaviteľnou výškou je ideálnym riešením pre každého, kto potrebuje pohodlný a flexibilný stôl pre svoju prácu alebo zábavu. Typ: Stojan Nastaviteľná výška: Nie Krajina pôvodu: Čína Šírka (mm): 800.0 Maximálna výška: 480 mm Farba: Čierna Kompatibilné s: Notebooky Dĺžka (mm): 400.0

Produkt Lewitz Mini Standing Desk AP-E07 patrí do skupiny produktov PC stoly, vyrába ho značka Lewitz, farebná verzia je Black v ponuke e-shopu Muziker.sk.

Lewitz Mini Standing Desk AP-E07 - parametre produktu

FarbaBlack
KategóriaStoly, Stojany, Počítače, PC stoly
ZnačkaLewitz
FarbaBlack
E-shopMuziker.sk

Lewitz Mini Standing Desk AP-E07 - história ceny a dostupnosti

Lewitz Mini Standing Desk AP-E07 - ďalšie zaujímavé produkty

Lewitz Mini Standing Desk AP-E07 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?