Lenovo ThinkPad Basic Case 15.4

Lenovo ThinkPad Basic Case 15.4" - Black

Lenovo ThinkPad Basic Case 15.4

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Lenovo ThinkPad Basic Case 15.4" - Black - popis produktu

Taška ThinkPad Basic Case je určená pre široké spektrum užívateľov, ktorí potrebujú svoje zariadenie ochrániť na cestách či už pred nárazmi alebo nepriazňou počasia. Vysokú kvalitu a priaznivú cenu dopĺňa obrovský dostatok priestoru pre všetko príslušenstvo, zariadenia (tabliet, telefón) alebo dokumenty, ktoré pre svoje cesty budete potrebovať. Samozrejmosťou je plne nastaviteľný popruh pre pohodlné nosenie. Vlastnosti: Pre zariadenia do uhlopriečky 15.4 ' Veľkosť: 30x37.5x10 cm Váha: 0.78 kg Farba: čierna

Produkt Lenovo ThinkPad Basic Case 15.4" - Black patrí do skupiny produktov Tašky na notebook, vyrába ho značka nezaradené, veľkosť je ks, nájdete ho v e-shope Bigon.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Batohy na notebook, vyrába ho značka nezaradené, veľkosť je ks, nájdete ho v e-shope Bigon.sk.

Produkt Lenovo ThinkPad Basic Case 15.4" - Black patrí do skupiny produktov Batohy na notebooky, patrí značke nezaradené, veľkosť je ks, nájdete ho u predajcu Bigon.sk.

Lenovo ThinkPad Basic Case 15.4" - Black - parametre produktu

Lenovo ThinkPad Basic Case 15.4" - Black - história ceny a dostupnosti

Lenovo ThinkPad Basic Case 15.4" - Black - ďalšie zaujímavé produkty

Lenovo ThinkPad Basic Case 15.4" - Black - ako nakúpiť najvýhodnejšie?