Leki CC 450 neonyellow-black-white

Leki CC 450 neonyellow-black-white

Leki CC 450 neonyellow-black-white

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Leki CC 450 neonyellow-black-white - popis produktu

Palice na bežky Leki CC 450 neonyellow-black-white:Na správny švih a hladký prejazd bielou stopou potrebujete náležitú oporu. Paličky na bežky Leki budú spoľahlivým spoločníkom a skvele obohatia bežkársku výbavu. Sú vyrobené z karbónu, ktorý patrí medzi veľmi kvalitné materiály a jeho ľahkosť je pri jazde nenahraditeľná. Ich dĺžka je130 cm. Na držadle paličiek nechýba pútko, vďaka ktorému je ľahko a bezpečne upnete priamo k rukavici. Dizajn paličiek na bežky bol navrhnutý špeciálne pre sezónu 2022/2023. Prútika na bežky Leki váži 208 g. Kľúčové vlastnosti paličiek na bežky Leki CC 450 neonyellow-black-whitePaličky na bežky Leki sú neodmysliteľnou súčasťou vybavenia pre každého bežkáraObstarajú správny odpich a efektívny behDĺžka palíc je 130 cmKonštrukcia z ľahkého karbónuRukoväť: korokSú určené pre mužov a ženyMôžete ich vďaka pútku pripnúť k rukaviciamDisponujú pútkom, ktoré je odnímateľnéVlastnosti držadla: ergonomické a nacvakávacie pútkoPaličky na bežky Leki pekne dopĺňa čierna a žltá farba

Produkt Leki CC 450 neonyellow-black-white je možné nájsť medzi produktmi v skupine Bežecké lyžovanie od značky Leki v ponuke e-shopu Alza.sk.

Leki CC 450 neonyellow-black-white - parametre produktu

KategóriaPalice, Bežecké lyžovanie
ZnačkaLeki
E-shopAlza.sk

Leki CC 450 neonyellow-black-white - história ceny a dostupnosti

Leki CC 450 neonyellow-black-white - ďalšie zaujímavé produkty

Leki CC 450 neonyellow-black-white - ako nakúpiť najvýhodnejšie?