Concept KK1180 kulma na vlasy kliešťová Titan Care

Concept KK1180 kulma na vlasy kliešťová Titan Care

Concept KK1180 kulma na vlasy kliešťová Titan Care

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 11,60 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Concept KK1180 kulma na vlasy kliešťová Titan Care - popis produktu

Kulma na vlasy Concept KK1180 TITAN CARE:Kulma Concept KK1180 vám pomôže s prípravou neodolateľných kučier. Otočný prívodný kábel dlhý 1,75 m vám umožní komfortné používanie. Kulma na vlasy je vybavená kvalitnou PTC technológiou, ktorá zaistí rýchle nahriatie. Maximálna prevádzková teplota kulmy Concept KK1180 je 180 °C. Kulma je vybavená kliešťami, vďaka ktorým je zachytenie jednotlivých prameňov naozaj jednoduché. Výsledkom vašej práce budú perfektné lokne. O vašu bezpečnosť počas používania sa postará izolovaná koncovka, ktorá zabráni akémukoľvek nechcenému popáleniu. Kulma Concept KK1180 je tiež vybavená keramickým povrchom. Pomocou kulmy Concept KK1180 vytvoríte dokonalé vlny na každú príležitosť!Kvalitné spracovanieRýchle nahriatieRovnomerná teplotaKľúčové vlastnosti kulmy na vlasy Concept KK1180 TITAN CAREVeľmi nízka hmotnosť a nadčasový dizajnMaximálna prevádzková teplota 180 °CKulma je vybavená kvalitnou PTC technológiou na rýchle zohriatieKliešte vám uľahčia zachytenie jednotlivých prameňovKulma Concept KK1180 je vybavená keramickým povrchomPraktický stojan na odloženie1,75 m dlhý prívodný kábelPraktické závesné očkoČervená kontrolka prevádzkyIzolovaná koncovka na bezpečné používanieKliešťový nadstavec je plne odnímateľnýFarba: matná siváPomocník na každodenné účesyKliešťová kulma na vlny Concept KK1180 vám skvele poslúži pri vytvorení dokonalých a pevných kučier, ktoré vám vydržia naozaj dlho. Vďaka nízkej hmotnosti sa kulma Concept KK1180 ľahko používa. Svetelná kontrolka vás upozorní, či je kulma nahriata a pripravená na použitie.Kulma Concept KK1180 sa veľmi rýchlo zahrejeČi už máte skúsenosti s tvorbou kučier alebo nie, kulma Concept KK1180 vám uľahčí prácu. Manipulácia s ňou je zábava a výsledkom sú štýlové lokne, ktorými oslníte svoje okolie. Kliešte kulmy Concept KK1180 vám uľahčia zachytenie jednotlivých prameňov, takže si ich môžete ľahko navinúť do vami požadovaného tvaru. Kulma je vybavená kvalitnou PTC technológiou, vďaka ktorej dochádza k jej rýchlemu nahriatiu. Concept KK1180 je vybavená keramickým povrchom, ktorý dokáže rovnomerne rozviesť teplo po celej ploche. Vaše vlasy tak budú chránené pred spálením. O vašu bezpečnosť sa počas používania postará izolovaná koncovka, ktorá zabráni akémukoľvek nechcenému popáleniu.Komfortné používanie kulmy Concept KK1180Dostatočne dlhý otočný prívodný kábel vám umožní komfortné používanie kulmy Concept KK1180. Kulmu môžete pohodlne zavesiť na závesné očko. Kliešťový nadstavec je plne odnímateľný, takže ho veľmi ľahko môžete vyčistiť.Doplňujúce informácie:Maximálna prevádzková teplota 180 °CPríkon: 25 WDĺžka prívodného kábla: 175 cmRozmery: 370 × 33 × 63 mmHmotnosť: 400 gPriemer klieští: 19 mmFarba: matná sivá

Doprajte si krásne vlny každý deň. S kliešťovou kulmou na vlasy z radu TITAN CARE to bude hračka. Rýchlo a rovnomerne sa nahrieva a vďaka kvalitnému spracovaniu je šetrná k vašim vlasom. S touto kulmou vytvoríte behom okamihu krásne a pevné lokne s dlhotrvajúcim efektom. Je veľmi ľahká, takže sa s ňou dobre pracuje a vďaka svetelnej kontrolke prevádzky budete okamžite vedieť, kedy je nahriata a pripravená k práci.S kulmou sa veľmi dobre pracuje a je vhodná aj pre úplné začiatočníčky. Kliešte uľahčia zachytenie jednotlivých prameňov, ktoré potom jednoducho naviniete do požadovaného tvaru. Výsledkom sú krásne a rovnomerné vlny po celej dĺžke vlasov. Vďaka kvalitnej PTC technológii sa kulma rýchlo nahreje. Keramický povrch nadstavca rovnomerne rozvedie teplo po celej jeho dĺžke a chráni vaše vlasy pred spálením. Tepelne izolovaná koncovka zamedzí nechcenému popáleniu.Kulma je vybavená dostatočne dlhým a plne otočným prívodným káblom, ktorý sa prispôsobí každému vášmu pohybu. Nechýba ani praktický stojan pre bezpečné odloženie a závesné očko pre jednoduché uskladnenie. Kliešťový nadstavec je odnímateľný, takže ho ľahko vyčistíte.Technické parametre: keramický povrch kliešťového nadstavca rovnomerná teplota po celej dĺžke odnímateľný nadstavec tepelne izolovaná koncovka praktický stojan pre odloženie priemer klieští: 19 mm PTC technológia pre rýchle nahriatie maximálna prevádzková teplota 180 °C červená kontrolka prevádzky prívodný kábel otočný o 360 ° (zamedzuje krúteniu a zamotávaniu) závesné očko

Concept Titan Care KK1180, 1 ks, Kulmy na vlasy pre ženy, Kulma na vlasy Concept Titan Care vám vytvorí nespútané vlny a dodá vlasom perfektný tvar za pár minút. Vlastnosti: kliešťová kulma rýchle nahriatie otočný kábel Použitie: Postupujte podľa priloženého návodu na použitie.

KULMA NA VLASY KLIEŠŤOVÁ . Krásne vlny za okamih . S kliešťovou kulmou na vlasy Concept KK1180 vytvoríte za okamih krásne a pevné vlny s dlhotrvajúcim efektom. Je veľmi ľahká, takže sa s ňou dobre pracuje a vďaka svetelnej kontrolke

Kulma na vlasy v elegantnej matnej šedej farbe, s ktorou dosiahnete prekrásne hladkých a dlhotrvajúcich kučier.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Farby na vlasy, patrí značke Concept vo veľkosti 1 ks, 370 mm, farebné prevedenie je sivá, nájdete ho v e-shope Notino.sk, AndreaShop.sk, Alza.sk, Okay.sk, 4home.sk a je prispôsobený female, unisex.

Produkt Concept KK1180 kulma na vlasy kliešťová Titan Care je možné nájsť medzi produktmi v skupine Kulmy na vlasy, patrí značke Concept vo veľkosti 1 ks, 370 mm, farebné prevedenie je sivá, nájdete ho v e-shope Notino.sk, AndreaShop.sk, Alza.sk, Okay.sk, 4home.sk a je prispôsobený female, unisex.

Tento produkt nájdete v skupine Kulmofény na vlasy, patrí značke Concept vo veľkosti 1 ks, 370 mm, farebné prevedenie je sivá, nájdete ho u predajcu Notino.sk, AndreaShop.sk, Alza.sk, Okay.sk, 4home.sk a je prispôsobený female, unisex.

Produkt Concept KK1180 kulma na vlasy kliešťová Titan Care popisuje EAN kód 8595631007747.

Concept KK1180 kulma na vlasy kliešťová Titan Care - parametre produktu

Concept KK1180 kulma na vlasy kliešťová Titan Care - história ceny a dostupnosti

Concept KK1180 kulma na vlasy kliešťová Titan Care - ďalšie zaujímavé produkty

Concept KK1180 kulma na vlasy kliešťová Titan Care - ako nakúpiť najvýhodnejšie?