Lokňovač kulma M-land Magic Auto Curl D-3000 Farba: Bílá

Lokňovač kulma M-land Magic Auto Curl D-3000 Farba: Bílá

Lokňovač kulma M-land Magic Auto Curl D-3000 Farba: Bílá

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Lokňovač kulma M-land Magic Auto Curl D-3000 Farba: Bílá - popis produktu

Tak to tu ešte nebolo! Kulma na lokne značky M-land, ktorá je parametrovo aj dizajnovo rovnaká ako jej známejšie sestrička, ale za tretinovú cenu! , Ušetrí energiu, čas a vytvorí perfektné a dlhotrvajúce kučery. Je ideálny pre stredne dlhé a dlhé vlasy. Kulma sa rýchlo zahreje až na 230 ° C, takže ju môžete takmer okamžite začať používať. Prameň vlasov je automaticky vtiahnutý do priestoru s bezpečnostným krytom, ktorý sa zahrieva zo všetkých smerov a kučeru vytvoria behom pár sekúnd. O dostatočnom zahriatí budete upozornení zvukovým znamením, potom uvoľníte kučeru z kulmy a môžete pokračovať ďalším prameňom vlasov. O rovnomerné rozloženie tepla sa postará priestor (barel) s povrchovou úpravou z keramiky a ionizačného turmalínu, ktorý zároveň chráni pramene vlasov, dodáva im mäkkosť, lesk a vitalitu. Ergonomický dizajn umožňuje pevné uchopenie a lepšiu manipuláciu počas používania. Táto kulma je vhodná pre všetky typy vlasov. Otočný prívodný kábel o dĺžke 2 m zaisťuje dostatočný dosah. Samozrejmosťou je u tohto modelu aj modro podsvietená LED kontrolka. Po 60 minútach nečinnosti sa kulma automaticky vypne, tým pádom nehrozí žiadne riziko nechceného požiaru alebo spaľovňa Vás alebo vašich detí. Vytvoriť kadere nebolo nikdy jednoduchšie a rýchlejšie. Prípadné reklamácie riešime poslaním nového kusu, prípadne vrátením peňazí. Technické parametre: - LED displej - Smery otáčania: ľavý / pravý / striedavý - Max. príkon: 35 W - Automatické vypnutie: po 60 minútach - Dĺžka prívodného kábla: 2 m - Min. teplota: 180 ° C - Max. teplota: 230 ° C - Nastavenie teploty: 180, 200 a 230 ° C - Nastavenie času na: 6, 8, 10 alebo 12 sekúnd - Doba nahriatie na prevádzkovú teplotu: do 30 sekúnd - Smer otáčania: doľava aj doprava - Zvukové znamenia: áno - Povrch vnútra barelu: keramika - Štylizácia pomocou iónov: áno - Prevádzka: automatický - Súčasťou balenia (okrem čiernej kulmy) je praktický textilné vrecko na prenášanie či uloženie a štetec na čistenie - Reklamácie: prípadné reklamácie riešime poslaním nového kusu, prípadne vrátením peňazí - Záruka: 24 mesiacov od doručenia prístroja

Produkt Lokňovač kulma M-land Magic Auto Curl D-3000 Farba: Bílá patrí do skupiny produktov Farby na vlasy, patrí značke M-land, nájdete ho v e-shope NejlevnejsiZbozi.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Sušiče na vlasy, patrí pod značku M-land, v ponuke predajcu NejlevnejsiZbozi.sk.

Produkt Lokňovač kulma M-land Magic Auto Curl D-3000 Farba: Bílá patrí do skupiny produktov Kulmy na vlasy, patrí značke M-land, nájdete ho v e-shope NejlevnejsiZbozi.sk.

Lokňovač kulma M-land Magic Auto Curl D-3000 Farba: Bílá - parametre produktu

Lokňovač kulma M-land Magic Auto Curl D-3000 Farba: Bílá - história ceny a dostupnosti

Lokňovač kulma M-land Magic Auto Curl D-3000 Farba: Bílá - ďalšie zaujímavé produkty

Lokňovač kulma M-land Magic Auto Curl D-3000 Farba: Bílá - ako nakúpiť najvýhodnejšie?