Kufríkový gril na kempovanie a piknik, RD2973

Kufríkový gril na kempovanie a piknik, RD2973

Kufríkový gril na kempovanie a piknik, RD2973

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Kufríkový gril na kempovanie a piknik, RD2973 - popis produktu

Kempingový kufor gril s rukoväťou na prenášanieKeď vás slnečné lúče lákajú von, je čas na obal na kempingový gril. Šikovný skladací gril s rukoväťou na prenášanie využijete kdekoľvek, či už na pikniku v parku alebo na cestách na dovolenke. Rozložte nohy a váš cestovný gril s panvicou na drevené uhlie a strúhaním je pripravené. Vetracie otvory zaisťujú rýchle zahriatie. Široká grilovacia plocha postačuje na grilovanie pre štyri osoby. Po a vychladnutí možno gril zložiť, aby sa ušetrilo miesto.Kompaktný cestovný grilPraktický skladací gril s rukoväťou na prenášaniePuzdrový gril s jednoduchou manipuláciouĽahký gril na cestyVrátane strúhaniaKempingový gril so sebouNa lahodný piknik v parkuNa plnohodnotnú prestávku na túrachNa spoločenské večery v kempeNa rýchle občerstvenie na festivalerozsah doručenia1x kufor na gril kempingbez dekoráciezostavenéStručný pohľad na kempingový grilVeľkosť V x Š x V: cca 23 x 42,5 x 26,5 cmRozmer kufra V x Š x V: cca 9,5 x 35 x 26,5 cmGrilovací rošt Š x V: cca 34,5 x 26 cmBlatník na uhlie V x Š x V: cca 1 x 30,5 x 21 cmVáži cca 1,4 kgVyrobené z nehrdzavejúcej oceleRD 10022973

Produkt Kufríkový gril na kempovanie a piknik, RD2973 patrí do skupiny produktov Kempingové grily, patrí pod značku RelaxD, v ponuke predajcu Dizajnove-doplnky.sk.

Kufríkový gril na kempovanie a piknik, RD2973 - parametre produktu

Kufríkový gril na kempovanie a piknik, RD2973 - história ceny a dostupnosti

Kufríkový gril na kempovanie a piknik, RD2973 - ďalšie zaujímavé produkty

Kufríkový gril na kempovanie a piknik, RD2973 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?