Kreslo skladacie drevené WEEKEND

Kreslo skladacie drevené WEEKEND

Kreslo skladacie drevené WEEKEND

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Kreslo skladacie drevené WEEKEND - popis produktu

Kreslo skladacie drevené WEEKEND s kovovou podnožou je vyrobené z kvalitného borovicového masívu v lakovanom povrchu. Kreslo je vďaka jednoduchej skladnosti výhodou pre malé priestory. Pri dokúpení stola z radu WEEKEND si môžete vytvoriť veľmi pekný a zároveň dobre uskladniteľný záhradný set nábytku. Použité drevo nesie certifikát FSC, ktorý zaručuje, že drevo má pôvod zo šetrne obhospodarovaných lesov, v ktorých sa dôsledne dbá na ekologické a sociálne požiadavky. Materiál: lakovaná borovica, kov. Nosnosť: 100 kg. Hmotnosť: 9 kg. Rozmery: - celková výška kresla 90 cm - výška sedu od zeme 45 cm - šírka 45 cm - hĺbka 52 cm - hĺbka sedu 37 cm - výška chrbtovej opierky 43 cm Kreslo skladacie Úsporné skladovanie Borovicový lakovaný masív Kovová podnož Stabilné a odolné Dlhá životnosť Možnosť zakúpenia stola rovnakého radu WEEKEND Certifikát FSC

Tento produkt sa nachádza v kategórii Záhradný nábytok, patrí značke ROJAPLAST.

Produkt Kreslo skladacie drevené WEEKEND je možné nájsť medzi produktmi v skupine Záhradné kreslá, vyrába ho značka ROJAPLAST.

Tento produkt nájdete v skupine Kovový nábytok, je v ponuke značky ROJAPLAST.

Kreslo skladacie drevené WEEKEND - parametre produktu

Kreslo skladacie drevené WEEKEND - história ceny a dostupnosti

Kreslo skladacie drevené WEEKEND - ďalšie zaujímavé produkty

Kreslo skladacie drevené WEEKEND - ako nakúpiť najvýhodnejšie?