Kožená peňaženka čierna - Tomas Berfekta

Kožená peňaženka čierna - Tomas Berfekta

Kožená peňaženka čierna - Tomas Berfekta

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 32 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Kožená peňaženka čierna - Tomas Berfekta - popis produktu

Prezrite si klasickú, jednoduchú a priestrannú peňaženu z kože od českej značky Tomas. Jedná sa o podlhovastú, čiernu peňaženku, vhodnú aj pre čašníkov. 'Čašnícka peňaženka'/'Kasírka'. Objednajte ešte dnes a vyskúšajte! Vrátiť ju môžete až za 30 dní! Peňaženka je hladká, s ľahkým odleskom. Má klasické rozmery, otvára sa chlopňou s kovovým cvočkom, pod ňou nájdete päť priehradiek na doklady a kreditné karty či vizitky. Na kovové mince využijete vrecko so zipsom, ktoré sa vo vnútri delí dvoma priehradkami. Môžete tak mať väčšie kovové mince a tie menšie zvlášť. Chýbať tu nebude vrecko so zipsom na drobnosti. Pre bankovky je tu vytvorených päť priehradiek. Oceniť možno aj voľné vrecko na zadnej strane peňaženky. A4: nie Materiál: hovädzia koža Kovanie: strieborné Rozmery (max.): 17 x 9,5 x 3 cm (šírka x výška x hĺbka) Výška ucha: - cm (merané od ohybu ucha kolmo ku kabelke) Dĺžka popruhu: - Kód tovaru: 204

Produkt Kožená peňaženka čierna - Tomas Berfekta patrí do skupiny produktov Kožené peňaženky od značky Tomas v ponuke e-shopu Kabea.sk a je prispôsobený female.

Kožená peňaženka čierna - Tomas Berfekta - parametre produktu

Určeniefemale
KategóriaPeňaženky, Kožené peňaženky, Sponky
ZnačkaTomas
Určeniefemale
E-shopKabea.sk

Kožená peňaženka čierna - Tomas Berfekta - história ceny a dostupnosti

Kožená peňaženka čierna - Tomas Berfekta - ďalšie zaujímavé produkty

Kožená peňaženka čierna - Tomas Berfekta - ako nakúpiť najvýhodnejšie?