Kvalitná voľná pánska kožená peňaženka čierno-hnedá - Tomas Crues

Kvalitná voľná pánska kožená peňaženka čierno-hnedá - Tomas Crues

Kvalitná voľná pánska kožená peňaženka čierno-hnedá - Tomas Crues

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 28 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Kvalitná voľná pánska kožená peňaženka čierno-hnedá - Tomas Crues - popis produktu

Pánska voľná kožená čierno-hnedá peňaženka české výroby je peňaženkou praktickou a kvalitnou. Bude Vám slúžiť dobre a dlho. Štýl peňaženky je voľný, uzatvára sa iba vnútri a to vreckom na mince a blokmi na doklady a kreditné karty. Miesto využijete aj na vizitky. Na bankovky sú dve úložiská. Peňaženke nechýba ani kaspička so zipsom. Celkovo má peňaženka veľmi štýlový dizajn. Objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ju môžete až do 30 dní! Skompletovať ju môžete s koženou taškou. Je ideálnym darčekom na narodeniny, Vianoce, či Valentína. A4: nie Materiál: brúsená teľacia koža Kovanie: mosadzné Rozmery (max.): 12,5 x 9,5 x 3 cm (šírka x výška x hĺbka) Výška ucha: - cm (merané od ohybu ucha kolmo ku kabelke) Dĺžka popruhu: -  Kód tovaru: 1078

Produkt Kvalitná voľná pánska kožená peňaženka čierno-hnedá - Tomas Crues patrí do skupiny produktov Kožené peňaženky od značky Tomas v ponuke e-shopu Kabea.sk a je prispôsobený male.

Tento produkt nájdete v skupine Pánske peňaženky, patrí značke Tomas, nájdete ho u predajcu Kabea.sk a je dizajnovaný male.

Produkt Kvalitná voľná pánska kožená peňaženka čierno-hnedá - Tomas Crues patrí do skupiny produktov Malé peňaženky, patrí pod značku Tomas, v ponuke predajcu Kabea.sk a je navrhnutý male.

Kvalitná voľná pánska kožená peňaženka čierno-hnedá - Tomas Crues - parametre produktu

Kvalitná voľná pánska kožená peňaženka čierno-hnedá - Tomas Crues - história ceny a dostupnosti

Kvalitná voľná pánska kožená peňaženka čierno-hnedá - Tomas Crues - ďalšie zaujímavé produkty

Kvalitná voľná pánska kožená peňaženka čierno-hnedá - Tomas Crues - ako nakúpiť najvýhodnejšie?