Kovový odkvapkávač na riad RD5808, sivý

Kovový odkvapkávač na riad RD5808, sivý

Kovový odkvapkávač na riad RD5808, sivý

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Kovový odkvapkávač na riad RD5808, sivý - popis produktu

Z hygienického hľadiska je vhodné nechať riad sušiť na vzduchu. Tento praktický odkvapkávač kombinuje nielen optimálne a nekomplikované sušenie, ale vďaka matnému dizajnu a dreveným rúčkam vyzerá aj elegantne. Odtečená voda sa zhromažďuje v plastovej odkvapkávacej miske, takže na vašej pracovnej doske nie sú žiadne nevzhľadné škvrny od vody. Protišmykové podložky pod odkvapkávacou miskou zaisťujú, že odkvapkávač riadu bezpečne stojí.Parametre:Celkové rozmery V x Š x H: cca 15,5 x 42 x 31 cmRozmery misky V x Š x H: cca 2 x 42 x 31 cmRozmery držiaka na príbor V x Š x H: cca 9 x 6,5 x 5,5 cmVáži približne 1,1 kgVyrobené zo železa, plastu a drevaFarba: siváRD 10035808  

Tento produkt sa nachádza v kategórii Odkvapkávače riadu od značky RelaxD v ponuke e-shopu Dizajnove-doplnky.sk.

Produkt Kovový odkvapkávač na riad RD5808, sivý je možné nájsť medzi produktmi v skupine Odkvapkávače na riad, patrí pod značku RelaxD, nájdete ho v e-shope Dizajnove-doplnky.sk.

Kovový odkvapkávač na riad RD5808, sivý - parametre produktu

Kovový odkvapkávač na riad RD5808, sivý - história ceny a dostupnosti

Kovový odkvapkávač na riad RD5808, sivý - ďalšie zaujímavé produkty

Kovový odkvapkávač na riad RD5808, sivý - ako nakúpiť najvýhodnejšie?