Kúpeľňový organizér Paso púdrovo ružový

Kúpeľňový organizér Paso púdrovo ružový

Kúpeľňový organizér Paso púdrovo ružový

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 4,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Kúpeľňový organizér Paso púdrovo ružový - popis produktu

Hľadáte úložný priestor pre vatové tyčinky alebo svoje makeup štetce? Máme tu jednoduché riešenie – kúpeľňový organizér Paso v púdrovo ružovej farbe. Skvele sa bude vynímať v moderne zariadených interiéroch kúpeľní. Špecifikácia produktu: Značka: Amelia Home Farba: púdrovo ružový Materiál: keramika Rozmery: Dĺžka: 9 cm Šírka: 9 cm Výška: 9,8 cm Materiál: Keramika, Sada: Ne, Tvar: Oválné

Produkt Kúpeľňový organizér Paso púdrovo ružový patrí do skupiny produktov Kúpeľnové doplnky od značky AmeliaHome, farebné prevedenie je ružová v ponuke e-shopu HouseLand.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Štetce na makeup, patrí pod značku AmeliaHome, farebné prevedenie je ružová, v ponuke predajcu HouseLand.sk.

Produkt Kúpeľňový organizér Paso púdrovo ružový je možné nájsť medzi produktmi v skupine Vatové tyčinky, je v ponuke značky AmeliaHome, farebný variant je ružová v ponuke e-shopu HouseLand.sk.

Kúpeľňový organizér Paso púdrovo ružový - parametre produktu

Kúpeľňový organizér Paso púdrovo ružový - história ceny a dostupnosti

Kúpeľňový organizér Paso púdrovo ružový - ďalšie zaujímavé produkty

Kúpeľňový organizér Paso púdrovo ružový - ako nakúpiť najvýhodnejšie?