Kúpeľňový organizér Paso grafitovo-biely

Kúpeľňový organizér Paso grafitovo-biely

Kúpeľňový organizér Paso grafitovo-biely

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 4,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Kúpeľňový organizér Paso grafitovo-biely - popis produktu

Hľadáte skvelého pomocníka do kúpeľne? Zaberajú vám vatové tyčinky alebo štetce na makeup príliš veľa miesta? Máme tu jednoduché riešenie - kúpeľňový organizér PASO v grafitovo-bielom prevedení.Špecifikácia produktu:Značka: Amelia HomeMateriál: keramikaFarba: grafitovo-bielaRozmery:Dĺžka: 9 cmŠírka: 9 cmVýška: 9,8 cm Materiál: , Sada: Ne, Tvar: Oválné

Produkt Kúpeľňový organizér Paso grafitovo-biely patrí do skupiny produktov Kúpeľnové doplnky od značky AmeliaHome, farebné prevedenie je biela v ponuke e-shopu HouseLand.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Štetce na makeup, patrí pod značku AmeliaHome, farebné prevedenie je biela, v ponuke predajcu HouseLand.sk.

Produkt Kúpeľňový organizér Paso grafitovo-biely patrí do skupiny produktov Vatové tyčinky, je v ponuke značky AmeliaHome, farebný variant je biela v ponuke e-shopu HouseLand.sk.

Kúpeľňový organizér Paso grafitovo-biely - parametre produktu

Kúpeľňový organizér Paso grafitovo-biely - história ceny a dostupnosti

Kúpeľňový organizér Paso grafitovo-biely - ďalšie zaujímavé produkty

Kúpeľňový organizér Paso grafitovo-biely - ako nakúpiť najvýhodnejšie?