Kontaktný gril SENCOR SBG 6031SS

Kontaktný gril SENCOR SBG 6031SS

Kontaktný gril SENCOR SBG 6031SS

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Kontaktný gril SENCOR SBG 6031SS - popis produktu

Kontaktný gril SENCOR SBG 6031SS patrí medzi múdre kuchynské spotrebiče s dokonalými výsledkami. Ľahko si vyberiete v 7 programoch nastavenia ten požadovaný (mrazené potraviny, slanina, kura, klobása, steak, ryba, hamburger, manuálna). Zároveň gril umožňuje aj manuálne nastavenie. Pracuje v 3 prevádzkových polohách: uzavretá, otvorená 90°, otvorená 180°. Je vybavený senzormi na meranie hrúbky a nastavenie teploty. Inteligentný displej zobrazuje jednotlivé fázy procesu pečenia (neprepečený, stredne prepečený, dobre prepečený). Grilovacie dosky druhej generácie majú integrovanú vykurovaciu špirálu. Sú nepriľnavé, odnímateľné a ľahko sa dajú umývať v umývačke. Vďaka systému Cool Touch sa povrch grilu neprehrieva. Údržba grilu je veľmi jednoduchá - postačia k nej iba papierové utierky. Rozmery: celý prístroj 37,6 x 33 x 16,2 cm, grilovacia doska 31 x 25 cm. Hmotnosť: 4,7 kg. Kontaktný gril SENCOR Inteligentné nastavenia + manuálne 7 programov 3 prevádzkové polohy: uzavretá, otvorená 90°, otvorená 180° Senzor merania hrúbky Senzor teploty Inteligentný displej na kontrolu jednotlivých fáz procesu Nepriľnavé grilovacie dosky druhej generácie - vyberateľné, s integrovanou vykurovacou špirálou Grilovacie dosky - umývanie v umývačke Systém Cool Touch zamedzuje prehrievaniu povrchu grilu Automatická regulácia teploty s indikátorom Grilovanie bez oleja Tepelne izolovaná rukoväť Oddelené indikátory pre prevádzku a ohrievanie Vyberateľná miska na olej Protišmykové nôžky Možnosť uloženia do zvislej polohy Úložný priestor pre napájací kábel Príkon 2100 W Hmotnosť 4,7 kg

Tento produkt sa nachádza v kategórii Kuchynské spotrebiče, patrí pod značku Sencor.

Produkt Kontaktný gril SENCOR SBG 6031SS je možné nájsť medzi produktmi v skupine Kontaktné grily, je v ponuke značky Sencor.

Kontaktný gril SENCOR SBG 6031SS - parametre produktu

Kontaktný gril SENCOR SBG 6031SS - história ceny a dostupnosti

Kontaktný gril SENCOR SBG 6031SS - ďalšie zaujímavé produkty

Kontaktný gril SENCOR SBG 6031SS - ako nakúpiť najvýhodnejšie?