Konferenčný stolík MURANO LAW-1

Konferenčný stolík MURANO LAW-1

Konferenčný stolík MURANO LAW-1

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Konferenčný stolík MURANO LAW-1 - popis produktu

Štýlový konferenčný stolík MURANO LAW-1 je súčasťou celej zostavy MURANO do obývacej izby. Nábytok je vyrobený z laminovanej MDF a DTD vo farebnom prevedení: dub artisan/čierna. Pevné oceľové nožičky lakované v čiernej farbe dodávajú nábytku industriálny vzhľad. Konferenčný stolík MURANO LAW-1 ponúka dostatok úložného priestoru v podobe jedného šuplíka a jednej otvorenej police. Farba:dub artisan / čierna Materiál:laminovaná MDF / laminovaná DTD / oceľ Rozmery:šírka: 110 cmhĺbka: 60 cmvýška: 46 cm Hmotnosť:26 kg Dodávané v demonte.,Štýlový konferenčný stolík MURANO LAW-1 je súčasťou celej zostavy MURANO do obývacej izby. Nábytok je vyrobený z laminovanej MDF a DTD vo farebnom prevedení: dub artisan/čierna. Pevné oceľové nožičky lakované v čiernej farbe dodávajú nábytku industriálny vzhľad. Konferenčný stolík MURANO LAW-1 ponúka dostatok úložného priestoru v podobe jedného šuplíka a jednej otvorenej police. Farba:dub artisan / čierna Materiál:laminovaná MDF / laminovaná DTD / oceľ Rozmery:šírka: 110 cmhĺbka: 60 cmvýška: 46 cm Hmotnosť:26 kg Dodávané v demonte.

Produkt Konferenčný stolík MURANO LAW-1 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Konferenčné stolíky, patrí pod značku Halmar, nájdete ho v e-shope Dekorhome.sk.

Konferenčný stolík MURANO LAW-1 - parametre produktu

Konferenčný stolík MURANO LAW-1 - história ceny a dostupnosti

Konferenčný stolík MURANO LAW-1 - ďalšie zaujímavé produkty

Konferenčný stolík MURANO LAW-1 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?