Konferenčný stolík BULLET LAW-1

Konferenčný stolík BULLET LAW-1

Konferenčný stolík BULLET LAW-1

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Konferenčný stolík BULLET LAW-1 - popis produktu

Séria BULLET je elegantný a štýlový nábytok do obývacej izby alebo spálne. Nábytok je vyrobený z laminovanej MDF čiernej farby s 3D dekorom na vybraných čelách skriniek. Zlatý detail v podobe tenkých nožičiek pôsobí veľmi elegantne a luxusne. Konferenčný stolík z kolekcie BULLET je skvelou voľbou pre milovníkov praktickosti a zároveň moderného štýlu. Ponúka dostatok úložného priestoru pod hornou doskou stolíka. Farba:čierna / zlatá Materiál:laminovaná MDF / kov Rozmery:šírka: 92 cmhĺbka: 50 cmvýška: 43 cm Hmotnosť:15 kg Dodávané v demonte.,Séria BULLET je elegantný a štýlový nábytok do obývacej izby alebo spálne. Nábytok je vyrobený z laminovanej MDF čiernej farby s 3D dekorom na vybraných čelách skriniek. Zlatý detail v podobe tenkých nožičiek pôsobí veľmi elegantne a luxusne. Konferenčný stolík z kolekcie BULLET je skvelou voľbou pre milovníkov praktickosti a zároveň moderného štýlu. Ponúka dostatok úložného priestoru pod hornou doskou stolíka. Farba:čierna / zlatá Materiál:laminovaná MDF / kov Rozmery:šírka: 92 cmhĺbka: 50 cmvýška: 43 cm Hmotnosť:15 kg Dodávané v demonte.

Produkt Konferenčný stolík BULLET LAW-1 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Konferenčné stolíky, patrí pod značku Halmar, nájdete ho v e-shope Dekorhome.sk.

Konferenčný stolík BULLET LAW-1 - parametre produktu

Konferenčný stolík BULLET LAW-1 - história ceny a dostupnosti

Konferenčný stolík BULLET LAW-1 - ďalšie zaujímavé produkty

Konferenčný stolík BULLET LAW-1 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?