Kolobežka Freestyle Spokey BACKYARD EXTREME kolieska 100 mm, zelená

Kolobežka Freestyle Spokey BACKYARD EXTREME kolieska 100 mm, zelená

Kolobežka Freestyle Spokey BACKYARD EXTREME kolieska 100 mm, zelená

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 90,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Kolobežka Freestyle Spokey BACKYARD EXTREME kolieska 100 mm, zelená - popis produktu

Kolobežka Freestyle Spokey BACKYARD EXTREME kolieska 100 mm, zelená - vyrobená pre extrémnu freestylovú jazdu v skateparku - je ľahká a zároveň veľmi odolná- je vyrobený z 50 % z eloxovaného hliníka, čo zvyšuje jeho odolnosť voči poveternostným podmienkam, mechanickému poškodeniu a korózii- umožňuje vykonávať triky a barspiny na vysokej úrovni!Bola navrhnutá s ohľadom na najnáročnejších používateľov - odolná konštrukcia posúva jazdu v skateparku na ešte vyššiu úroveň! Je to skvelá voľba pre tých, ktorí chcú začať svoje kolobežkové dobrodružstvo, ako aj pre skúsených korčuliarov.Vieme, aká dôležitá je kvalita a bezpečnosť pri extrémnej jazde, preto dbáme na to, aby boli naše freestylové kolobežky vyrobené z tých najkvalitnejších materiálov. Freestylová kolobežka Spokey BACKYARD EXTREME je vyrobená z 50 % z eloxovaného hliníka a 50 % z ocele, čo jej umožňuje odolávať vysokému zaťaženiu pri vykonávaní trikov a jazde cez prekážky. Navyše je veľmi ľahký! Eloxovanie je proces pridávania farbiva do hliníka, čím skúter získava farebný, vysoko odolný povlak proti mechanickému poškodeniu a zároveň chráni skúter pred koróziou.Kolieska s priemerom 100 mm, 3-bodové upínanie a vysokokvalitné uhlíkové ložiská ABEC-9 zabezpečujú plynulý pohyb a umožňujú prekonávať rôzne prekážky pri zachovaní optimálnej rýchlosti a ovládateľnosti. Veľkosť koliesok je prispôsobená najmä na extrémnu jazdu v skateparku.Freestylová kolobežka Spokey BACKYARD EXTREME je vybavená nožnou brzdou a gumovými rukoväťami, ktoré zvyšujú pohodlie počas jazdy.Vďaka veľkej protišmykovej grafickej tabuli budete vynikať medzi ostatnými. Protišmykový povrch dosky umožňuje pohodlné umiestnenie nôh počas jazdy.parametre:materiál rámu: eloxovaný hliníkmateriál riadidiel: oceľmateriál rukoväte: TPRmateriál brzdy: oceľkolieska: 100 mm, PU 82Aložiská: ABEC-9 Carbon3-bodové puzdrofarba: eloxovaná*doska: protišmykovározmery kolobežky: 65 x 54 x 83 cmveľkosť dosky: 48 x 11 cmpoužiteľná plocha dosky: 35 x 11 cmvýška riadidiel od dosky: 78 cmvýška riadidiel od zeme: 83 cmšírka riadidiel: 54 cmdĺžka rukoväte: 12 cmbrzda: nožná brzdahmotnosť: 3,5 kgmaximálna hmotnosť používateľa: 100 kgnorma: EN 14619 Detská cyklistika » Kolobežky » Kolobežka Freestyle Spokey BACKYARD EXTREME kolieska 100 mm, zelená

Produkt Kolobežka Freestyle Spokey BACKYARD EXTREME kolieska 100 mm, zelená je možné nájsť medzi produktmi v skupine Freestyle kolobežky od značky spokey.

Kolobežka Freestyle Spokey BACKYARD EXTREME kolieska 100 mm, zelená - parametre produktu

IntrastatKoloběžky-1,50-95039099
KategóriaZelenina, Kolobežky, Freestyle kolobežky
Značkaspokey

Kolobežka Freestyle Spokey BACKYARD EXTREME kolieska 100 mm, zelená - história ceny a dostupnosti

Kolobežka Freestyle Spokey BACKYARD EXTREME kolieska 100 mm, zelená - ďalšie zaujímavé produkty

Kolobežka Freestyle Spokey BACKYARD EXTREME kolieska 100 mm, zelená - ako nakúpiť najvýhodnejšie?