Kolieskové korčule NILS NA 14169 A šedo modré

Kolieskové korčule NILS NA 14169 A šedo modré

Kolieskové korčule NILS NA 14169 A šedo modré

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 74,30 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Kolieskové korčule NILS NA 14169 A šedo modré - popis produktu

Kolieskové korčule NILS NA 14169 A šedo modré Kolieskové korčule NILS EXTREME NA 14169 A sú vhodné na rekreačnú jazdu na tvrdom a rovnom povrchu. Nôž korčule je vyrobený z hliníka a je vybavený kolieskami 82A PU s ložiskami ABEC 9. Polomäkká topánka je vybavená ventilačnými otvormi na zvýšenie jazdného komfortu. Vložka je profilovaná, priedušná a je možné ju nastaviť do štyroch veľkostí. Zapínanie je riešené klasickou trojkombináciou (dvojsekčná pracka, opasok so suchým zipsom a šnurovanie). Model NA 14169 A je určený pre začínajúcich a stredne pokročilých korčuliarov. Podvozok je ale vybavený jedným montážnym otvorom navyše, ktorý umožnuje výmenu 4 dodávaných koliesok za 3 PU kolieska s priemerom 100 mm (nie sú súčasťou balenia) a korčule sa tak stávajú vhodné aj pre pokročilých a skúsených jazdcov.Ľahká obuv je vybavená ventilačným systémom, ktorý umožňuje cirkuláciu vzduchu okolo nohy. Noha sa takto nepotí. Stielka je ergonomicky tvarovaná a poskytuje pohodlnú oporu. Tieto dve funkcie zabezpečujú dostatočný komfort a pohodlie pri naozaj dlhej jazde. Na ľahké obúvanie nájdete na zadnej strane pútko, za ktoré zatiahnete a vaša noha bez problémov vkĺzne do topánky.Telo je vyrobené z nylonu. Nylon je pevný a pružný materiál, ktorý vydrží pád. Po utiahnutí telo pevne obopína nohu a eliminuje možnosť poranenia členka. Správne utiahnutie sa vykonáva pomocou šnurovania, pásika na suchý zips a dvojdielnej pracky.    Kolesá sú vyrobené z polypropylénu s polyuretánovým behúňom s tvrdosťou 82A. Táto kombinácia je ideálna na jazdu po spevnených povrchoch.Veľkosť S má kolieska s priemerom 72 mm, ktoré sú vhodné pre začiatočníkov a malých jazdcov. Korčule vybavené týmito kolieskami majú veľký priemer otáčania a nízku rýchlosť. Veľkosti M a L majú kolieska s priemerom 80 mm a 84 mm, ktoré sú vhodné pre začiatočníkov a ktoré sú vhodné pre pokročilých jazdcov. Korčule vybavené týmito kolieskami už majú dobrú manévrovateľnosť a umožňujú vám absolvovať aj dlhšie trasy.Guľôčkové ložiská spĺňajú normu ABEC 9, takže korčule sú ideálne pre pokročilých a skúsených jazdcov. Ložiská majú vysokú presnosť výroby, sú presné a majú takmer nulový odpor. Ložiská ABEC 9 umožňujú vysoké rýchlosti.    Podvozok je vyrobený z hliníka pomocou presnej technológie CNC. Precíznosť výroby zaručuje dobrú ovládateľnosť korčúľ. Kolesá sú vyrobené z polyuretánu, ktorý pomáha prekonávať malé nerovnosti, ako sú praskliny na povrchu, po ktorom jazdíme Kolieskové korčule » Rekreačné korčule » Kolieskové korčule NILS NA 14169 A šedo modré

Produkt Kolieskové korčule NILS NA 14169 A šedo modré je možné nájsť medzi produktmi v skupine Kolieskové korčule od značky Nils Extreme, veľkosť je 39/42.

Kolieskové korčule NILS NA 14169 A šedo modré - parametre produktu

Veľkosť31-34
Veľkosť35-38
Veľkosť39-42
IntrastatKorčule kolečkové-2,00-95067030
KategóriaKorčule, Kolieskové korčule
ZnačkaNils Extreme
Veľkosť39/42

Kolieskové korčule NILS NA 14169 A šedo modré - história ceny a dostupnosti

Kolieskové korčule NILS NA 14169 A šedo modré - ďalšie zaujímavé produkty

Kolieskové korčule NILS NA 14169 A šedo modré - ako nakúpiť najvýhodnejšie?