Kohe by eyerim Andrea Havana - ONE SIZE (54) #9386650

Kohe by eyerim Andrea Havana - ONE SIZE (54) #9386650

Kohe by eyerim Andrea Havana - ONE SIZE (54) #9386650

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 50 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Kohe by eyerim Andrea Havana - ONE SIZE (54) - popis produktu

Kohe by eyerim Trendy prichádzajú a odchádzajú, no s okuliarmi Kohe by eyerim budete vždy ukážkou dokonale nadčasového štýlu. Aj samotný názov kolekcie pochádza z anglického slova “coherent” čiže “zmysluplný, stály”. Z ponuky modelov si vyberie každý, keďže ich pre vás vyrábame v dioptrickej aj nedioptrickej verzii. Počítať môžete nielen so skvelým štýlom, ale samozrejme aj s kvalitou - Kohe okuliare obsahujú certifikované eyerim vision šošovky od spoločnosti Essilor Group s množstvom vylepšení. Nadčasové rámy sú vyrobené z kovu alebo acetátu - extrémne ľahkého a flexibilného typu plastu. Andrea Havana Moderný, no zároveň nadčasový štýl? Tento elegantný model Andrea je so svojím cat eye tvarom ako stvorený pre štýlové ženy. Kvalitný acetátový rám vyzerá skvele takmer na každej tvári. Užite si slnečnú verziu jedného z našich najobľúbenejších rámov, pomenovanom po jednej z našich zakladateliek. Pri týchto okuliaroch sa môžete spoľanúť aj na najvyššiu ochranu pred slnkom UV400. Pre koho? Slnečné okuliare Kohe by eyerim Andrea Havana sú súčasťou najnovšej Kohe by eyerim kolekcie navrhnutej pre ženy . Tento elegantný celorámový model odzrkadľuje aktuálne trendy v dizajnérskej očnej optike a jeho cat-eye rám robí Kohe by eyerim Andrea S ideálnou voľbou predovšetkým pre okrúhle, oválne a srdcové tváre . Materiály Materiál použitý na výrobu tohto rámu je ručne spracovaný acetát najvyššej kvality . V porovnaní s plastom je acetát značne ľahší a flexibilnejší, vykazuje dlhšiu životnosť a je 100% hypoalergénny. Technológia použitá v šošovkách pohlcuje 100% škodlivých UV lúčov . Doprava zdarma už od 70,00€ Zakúpte si Kohe by eyerim Andrea Havana na eyerim práve teraz a budú vám doručené bezplatne priamo do vašich rúk, v ich originálnom balení .

Tento produkt sa nachádza v kategórii Slnečné okuliare, vyrába ho značka Kohe by eyerim, vo veľkosti 54, farebný variant je Havana, materiálové prevedenie je Acetátové, nájdete ho v e-shope Eyerim.sk.

Kohe by eyerim Andrea Havana - ONE SIZE (54) - parametre produktu

Veľkosť54
FarbaHavana
Tvar rámuCat Eye
MateriálAcetátové
UrčenieDámske
Odporúčaná cena200.00
KategóriaOkuliare, Slnečné okuliare
ZnačkaKohe by eyerim
Veľkosť54
FarbaHavana
MateriálAcetátové
E-shopEyerim.sk

Kohe by eyerim Andrea Havana - ONE SIZE (54) - história ceny a dostupnosti

Kohe by eyerim Andrea Havana - ONE SIZE (54) - ďalšie zaujímavé produkty

Kohe by eyerim Andrea Havana - ONE SIZE (54) - ako nakúpiť najvýhodnejšie?