Kocka Mirror cube

Kocka Mirror cube

Kocka Mirror cube

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Kocka Mirror cube - popis produktu

Mirror cube Tento vylepšený hlavolam Rubik kocky prekvapí naozaj každého! Technická špecifikácia: materiál: plast farba: zlatá Rozmery: rozmery produktu: 5,5 x 5,5 x 5,5 cm Všetci hlavolamová nadšenci by teraz mali poriadne zbystriť. Vylepšená verzia Rubikovej kocky teraz v predaji. Je ním tzv. Mirror Cube. zamotaný hlavolam Rubikovu kocku zvládnete poskladať snáď aj po zlepu, preto vám už neprináša takú zábavu? Vyskúšajte jej vylepšenú verziu Mirror Cube. Od tejto kocky sa nebudete môcť odtrhnúť, kým ju nezložíte. V čom spočíva jej kúzlo? Jednotlivé diely sú rôzne veľké a pri skladaní menia kocka aj svoj tvar. Hlavnou úlohou je zložiť ju tak, aby práve všetky diely do seba správne zapadali.

Produkt Kocka Mirror cube patrí do skupiny produktov Rubikové kocky od značky B2bgifter, nájdete ho u predajcu Dizajnove-doplnky.sk.

Kocka Mirror cube - parametre produktu

Kocka Mirror cube - história ceny a dostupnosti

Kocka Mirror cube - ďalšie zaujímavé produkty

Kocka Mirror cube - ako nakúpiť najvýhodnejšie?