Keychron K4 Gateron Hot-Swappable RGB Brown Switch - US #4695864

Keychron K4 Gateron Hot-Swappable RGB Brown Switch - US #4695864

Keychron K4 Gateron Hot-Swappable RGB Brown Switch - US #4695864

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Keychron K4 Gateron Hot-Swappable RGB Brown Switch - US - popis produktu

Herná klávesnica Keychron K4 Gateron Hot-Swappable RGB Brown Switch - US:Mechanická bezdrôtová aj káblová klávesnica Keychron K4Keychron K4 patrí k populárnym bezdrôtovým mechanickým klávesniciam so 100 klávesmi. Má 12 multimediálnych klávesov, obsahuje numerickú klávesnicu. Je kompatibilná s Windows aj Mac. Pýši sa viac ako 15 režimami RGB podsvietenia a možnosťou výmeny jednotlivých klávesov. Klávesnicu pripojíte k počítaču bezdrôtovo alebo pomocou USB–C kábla. Získate tak spoľahlivé pripojenie, ktoré je najvhodnejšie ako pre domáce, kancelárske, tak aj herné využitie. Dlhú výdrž zaisťuje vstavaná batéria s kapacitou 4 000 mAh. Klávesnicu Keychron K4 možno pripojiť cez Bluetooth až k 3 zariadeniam.Kľúčové vlastnosti mechanickej káblovej klávesnice Keychron K4Mechanická káblová klávesnica Keychron K4 má 100 klávesov aj numerickú klávesnicuMá 12 multimediálnych klávesovJe kompatibilná s Windows aj Mac OSDisponuje 15 RGB režimami podsvieteniaK počítaču ju pripojíte bezdrôtovo alebo pomocou USB-C káblaMá ľahko vymeniteľné klávesy počas prevádzkyKlávesnicu Keychron K4 možno pripojiť cez Bluetooth až k 3 zariadeniamDlhú výdrž zaisťuje vstavaná batéria s kapacitou 4 000 mAhNie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Keychron K4 pre každé zariadenieKlávesnica Keychron K4 je kompatibilná s Windows aj MacOS. Klávesnice Keychron sú jedny z mála, ktoré majú rozloženie multimediálnych klávesov pre Mac. Klávesnica je vybavená mechanickými spínačmi Gateron, ktoré sa chvália životnosťou až 50 miliónov úderov. Navyše poskytujú bezkonkurenčnú hmatovú odozvu.Elegantné RGB podsvietenieHerná klávesnica Keychron K4 je vybavená svetlými aj tmavými klávesmi s možnosťou podsvietenia. Dosiahla maximálne elegantné spojenie s bielym podsvietením. Navoliť si môžete samozrejme jeden z ďalších dostupných RGB režimov a stupňov. K dispozícii sú rôzne štýly, ako blikajúci, breathing alebo statická biela. Prepínajte medzi režimami podľa vašej nálady. Podsvietenie možno v prípade potreby úplne vypnúť.Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Zmena klávesov za choduKlávesnica Keychron K4 sa chváli možnosťou výmeny klávesov. Výmena je taká jednoduchá, že ani nemusíte odpojiť klávesnicu, ale môžete meniť klávesy počas práce. Stačí kláves vytiahnuť, vložiť a je hotovo. Klávesnica je kompatibilná takmer so všetkými 3-pin aj 5-pin mechanickými spínačmi na trhu. Vytvorte si vlastnú originálnu klávesnicu.Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Pohodlný náklon pre kancelársku prácuKlávesnica Keychron K4 vám ponúkne pohodlné rozloženie rúk. Vďaka 9° náklonu vás nebudú bolieť ani pri dlhom písaní e-mailov alebo románov.

Produkt Keychron K4 Gateron Hot-Swappable RGB Brown Switch - US #4695864 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Herné klávesnice, vyrába ho značka Keychron, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Bezdrôtové klávesnice, patrí značke Keychron v ponuke e-shopu Alza.sk.

Keychron K4 Gateron Hot-Swappable RGB Brown Switch - US - parametre produktu

Keychron K4 Gateron Hot-Swappable RGB Brown Switch - US - história ceny a dostupnosti

Keychron K4 Gateron Hot-Swappable RGB Brown Switch - US - ďalšie zaujímavé produkty

Keychron K4 Gateron Hot-Swappable RGB Brown Switch - US - ako nakúpiť najvýhodnejšie?