KETER záhradná lavica Eden Garden Bench 265 l, béžová

KETER záhradná lavica Eden Garden Bench 265 l, béžová

KETER záhradná lavica Eden Garden Bench 265 l, béžová

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

KETER záhradná lavica Eden Garden Bench 265 l, béžová - popis produktu

KETER záhradná lavica Eden Garden Bench 265 l, béžová z kategórie Záhrada | Záhradný nábytok | Záhradné sety kúpite na Kokiskashop.sk za 127.09 €. Lavica je vybavená 2 podrúčkami, takže poskytne maximálny luxus a komfort pri vonkajšom posedení, pri grilovaní aj pri ďalších príležitostiach. Dá sa tiež využiť ako praktický úložný priestor so štedrou kapacitou až 265 l. Ten nájde svoje uplatnenie pri skladovaní podsedákov, vankúšov, záhradného aj dielenského náradia či detských hračiek. Lavica je vyrobená z kvalitnej polypropylénovej živice, ktorá jej prepožičiava vzhľad prírodného dreva i extrémnu odolnosť voči poveternostným vplyvom, UV žiareniu aj proti mechanickému a inému opotrebovaniu. Vzhľadom na ochranu pred UV žiarením jej farba nevybledne ani na ostrom slnku, takže Vám bude slúžiť spoľahlivo a po dlhú dobu. Na údržbu Vám potom postačí vlhká handrička. Technické údaje: materiál: polypropylénová živica farba: béžová hmotnosť: 14,75 kg objem: 265 l nosnosť: 350 kg úložný priestor: 127 x 48,26 x 38,1 cm (š x v x h) rozmery produktu: 138,68 x 96,26 x 59,43 cm (š x v x h) hmotnosť balenia: 16,1 g rozmery balenia: 132,5 x 75 x 18,5 cm (š x v x h) Obsah balenia: 1x záhradná lavica Keter Eden Garden Bench 265 l

Tento produkt sa nachádza v kategórii Záhradný nábytok, patrí značke KETER, nájdete ho u predajcu Kokiskashop.sk.

Produkt KETER záhradná lavica Eden Garden Bench 265 l, béžová je možné nájsť medzi produktmi v skupine Záhradné sety od značky KETER, nájdete ho u predajcu Kokiskashop.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Záhradné lavice, patrí pod značku KETER, v ponuke predajcu Kokiskashop.sk.

KETER záhradná lavica Eden Garden Bench 265 l, béžová - parametre produktu

KETER záhradná lavica Eden Garden Bench 265 l, béžová - história ceny a dostupnosti

KETER záhradná lavica Eden Garden Bench 265 l, béžová - ďalšie zaujímavé produkty

KETER záhradná lavica Eden Garden Bench 265 l, béžová - ako nakúpiť najvýhodnejšie?