KENZO L´Eau Kenzo EdT

KENZO L´Eau Kenzo EdT

KENZO L´Eau Kenzo EdT

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

KENZO L´Eau Kenzo EdT - popis produktu

Toaletná voda KENZO L´Eau Kenzo EdT:Ak ste si obľúbili dámske vône, môžeme vám ponúknuť toaletnú vodu KENZO. Dámska toaletná voda KENZO vám dodá príjemný pocit počas celého dňa. Privoňajte si ku kvetinovým tónom a preneste sa do rozkvitnutej záhrady. Opojná vôňa vás obklopí na každom kroku, zamilujú si ju ľudia romantickej povahy. Svieža kompozícia v sebe spája bohatstvo vodných tónov. Vôňa povzbudí vaše zmysly, dodá vám energiu a zapáli emócie. Dajte šancu toaletnej vode KENZO, ktorá bude dôležitou súčasťou vašej osobnosti. Zásadné vlastnosti toaletnej vody KENZO L´Eau Kenzo EdT Toaletná voda KENZO kombinuje dámske zložky vôní Základom hlavnej zložky je kvetinová kombinácia vonných tónov Doplnená vedľajšia vodná kombinácia vonných tónov Medzi vonné zložky patrÍ aj céder, fialka, mäta, mošus (pižmo), čierne korenie, ruža a vanilka Môžete sa tešiť na vôňu francúzske toaletnej vody KENZO Obklopte sa touto nezabudnuteľnou vôňou, kedykoľvek sa vám zachce Toaletná voda KENZO sa môže pochváliť jedinečnou vôňou Objavte výnimočné okamihy vo všednosti života s toaletnou vodou KENZO. Hlavná kvetinová a vedľajšia vodná vôňa vás na prvý nádych očaria svojimi vhodne zvolenými kombináciami. Zatiaľ čo sa budete oddávať prvému nádychu nevtieravé vône, osviežujúca zmes tónov vonných zložiek, ako je céder, fialka, mäta, mošus (pižmo), čierne korenie, ruža a vanilka, predstavuje unikátny spôsob, ako si navrátiť spomienky. Nápaditý flakón francúzske toaletnej vody KENZO v sebe ukrýva moc energie a zmyselnosti, o ktorú sa s vami kedykoľvek podelí. Táto toaletná voda bola prispôsobená na bežné dni aj slávnostnejšie večery. Iste s ňou zažiarite na prvom rande, romantickej večeri alebo na večierku.

Produkt KENZO L´Eau Kenzo EdT patrí do skupiny produktov Toaletné vody, patrí značke Kenzo, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Parfumové vody od značky Kenzo, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

Produkt KENZO L´Eau Kenzo EdT je možné nájsť medzi produktmi v skupine Toaletné vody EDT, vyrába ho značka Kenzo, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

KENZO L´Eau Kenzo EdT - parametre produktu

KENZO L´Eau Kenzo EdT - história ceny a dostupnosti

KENZO L´Eau Kenzo EdT - ďalšie zaujímavé produkty

KENZO L´Eau Kenzo EdT - ako nakúpiť najvýhodnejšie?