YVES SAINT LAURENT La Nuit De L'Homme EdT

YVES SAINT LAURENT La Nuit De L'Homme EdT

YVES SAINT LAURENT La Nuit De L'Homme EdT

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

YVES SAINT LAURENT La Nuit De L'Homme EdT - popis produktu

Toaletná voda YVES SAINT LAURENT La Nuit De L'Homme EdT:Pánska toaletná voda YVES SAINT LAURENT La Nuit de LHomme EdT predstavuje zmyselnú drevito-korenistú vôňu plnú kontrastov a napätia. Výrazná mužná vôňa je ideálna pre sebavedomých úspešných mužov, ktorí sú k ženám galantní a ako praví gentlemani si ich dokážu úplne získať. Počiatočné korenisté tóny kardamonu sa v srdci dokonale snúbia so sviežim citrusovým nádychom bergamotu, aromatickou levanduľou a energizujúcou virginskou borievkou. Záverečné akordy prináša zemitý vetiver a kumarín. Rafinovaná vonná kompozícia je ukrytá v tajomne temnom flakóne s rozprašovačom.Hlava:   kardamonSrdce:   bergamot, levanduľa, virginský jalovecZáklad:  kumarín, vetiver

Tento produkt nájdete v skupine Toaletné vody, patrí značke Yves Saint Laurent, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

Produkt YVES SAINT LAURENT La Nuit De L'Homme EdT patrí do skupiny produktov Parfumové vody od značky Yves Saint Laurent, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Toaletné vody EDT, vyrába ho značka Yves Saint Laurent, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

YVES SAINT LAURENT La Nuit De L'Homme EdT - parametre produktu

YVES SAINT LAURENT La Nuit De L'Homme EdT - história ceny a dostupnosti

YVES SAINT LAURENT La Nuit De L'Homme EdT - ďalšie zaujímavé produkty

YVES SAINT LAURENT La Nuit De L'Homme EdT - ako nakúpiť najvýhodnejšie?