Najnižšia cena za posledných 45 dní: 0,79 €
Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.
Kávoviny Horčica dijonská 180 g Skvelá k steakom aj do omáčok a šalátov. Zloženie: Pitná voda, horčičné semená, ocot kvasný liehový, kurkuma, jedlá soľ, kurkuma, stabilizátor: xanthan. Skladovanie: Skladujte v temnom, chladnom a suchom mieste. Horčica dijonská je vhodná k steakom.
Dijonská horčica vhodná k steakom aj do omáčok a šalátov.
Produkt KÁVOVINY Horčica dijonská sklo 180 g popisuje EAN kód 8594000777502.
Kategória | Potraviny, Horčica, Horčík, Omáčky |
EAN | 8594000777502 |
Kávoviny Horčica dijonská 180 g | | Skvelá k steakom aj do omáčok a šalátov. | | Zloženie: Pitná voda, horčičné semená, ocot kvasný liehový, kurkuma, jedlá soľ, kurkuma, stabilizátor: xanthan. | | Skladovanie: Skladujte v temnom, chladnom a suchom mieste. | | | | | Horčica dijonská je
Hrubozrnná horčica sa najlepšie hodí na prípravu mäsitých pokrmov
Kávoviny Horčica medová 180 g | | Výborná horčica obohatená o lahodnú medovú príchuť. Skvelá k steakom aj do omáčok a šalátov. | | Zloženie: Pitná voda, cukor, horčičné semená, ocot kvasný liehový, med 7%, jedlá soľ, kurkuma, stabilizátor: xanthan. | | Skladovanie: Skladujte v
ZERO OMÁČKA Medovo-horčicová - GymBeam, medovo-horčicová, 320ml | | Obsah: ZERO OMÁČKA Medovo-horčicová - GymBeam, medovo-horčicová | | 1x 320ml | | Charakteristika ZERO OMÁČKA Medovo-horčicová - GymBeam, medovo-horčicová: | | Zloženie | | Voda, sladidlá (erytritol, sukralóza), liehový
Tahini Sezamové rastlinné maslo má špecifickú chuť. Sezam obsahuje veľký obsah horčíka, draslíka, zinku, železa a vitamínov B1 a E. Taktiež je zdrojom vyššieho množstva nasýtených mastných kyselín. | | Zloženie: Mierne pražené sezamové semienka. | | Výživové
Snäksy Hovädzie Biltong horčica 50 g Sušené hovädzie mäso s príchuťou horčice. Kvalitná a zdravá desiata
Kremžská horčica, s fruktózou a bez chemickej konzervácie. Vynikajúca chuť.Horčica je vhodná aj pre diabetikov a tiež pre všetkých priaznivcov zdravých potravín. | | Zloženie: Horčičné semienko, vinný ocot, voda, fruktóza, jedlá soľ 3,5%, zmes bylín a
Horčica plnotučná s fruktózou. | | Zloženie: Horčičné semeno, vínny ocot, pitná voda, fruktóza-15%, jedlá soľ (3,5%), zmes bylín a korenia. | | Výživové údaje: | | | Energia: 612,67 kJ / 146,35 kcal | Tuky: 8,09 g z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,37 g | Sacharidy: 13,58 g
Čakanka je bohatá predovšetkým na vlákninu a minerálne látky - draslík, fosfor, horčík, železo, vápnik. Obsahuje tiež inulín a preto je veľmi vhodná pre diabetikov. Čakanka podporuje správnu funkciu pečene, žlčníka, pankreasu a čriev. | | Využitie: Upražený koreň pri
Liek obsahuje horčík. Užíva sa: | | pri nedostatočnom prívode horčíka potravou (počas tehotenstva, dojčenia, v puberte, v rekonvalescencii a po operáciách, pri jednostranných diétach a hladovkách, strese) | pri zvýšených stratách horčíka (po opakovanom dávení, dlhšietrvajúcich
Sú ľahko stráviteľné, obsahujú minerálne látky ako vláknina, železo, zinok, mangán, selén, meď, horčík, draslík. Nájdeme v nich aj vitamíny A, B, C, E, K, luteín, betakarotén, kyselinu listovú a kyselinu pantoténovú. Majú priaznivý vplyv na srdce a cievy, podporujú
Sú ľahko stráviteľné, obsahujú minerálne látky ako vláknina, železo, zinok, mangán, selén, meď, horčík, draslík. Nájdeme v nich aj vitamíny A, B, C, E, K, luteín, betakarotén, kyselinu listovú a kyselinu pantoténovú. Majú priaznivý vplyv na srdce a cievy, podporujú
Sú ľahko stráviteľné, obsahujú minerálne látky ako vláknina, železo, zinok, mangán, selén, meď, horčík, draslík. Nájdeme v nich aj vitamíny A, B, C, E, K, luteín, betakarotén, kyselinu listovú a kyselinu pantoténovú. Majú priaznivý vplyv na srdce a cievy, podporujú
Sú ľahko stráviteľné, obsahujú minerálne látky ako vláknina, železo, zinok, mangán, selén, meď, horčík, draslík. Nájdeme v nich aj vitamíny A, B, C, E, K, luteín, betakarotén, kyselinu listovú a kyselinu pantoténovú. Majú priaznivý vplyv na srdce a cievy, podporujú
Sú ľahko stráviteľné, obsahujú minerálne látky ako vláknina, železo, zinok, mangán, selén, meď, horčík, draslík. Nájdeme v nich aj vitamíny A, B, C, E, K, luteín, betakarotén, kyselinu listovú a kyselinu pantoténovú. Majú priaznivý vplyv na srdce a cievy, podporujú
Kakaový prášok sa vyrába zo semien plodov kakaovníka pravého. Kakaový prášok je bohatý na horčík, vápnik, železo, draslík, meď, zinok a mangán, ale aj vitamíny skupiny B, vitamín C a E. | | Návod na prípravu: Kakaový prášok je vhodný do varenia alebo pečenia, do smoothie
Kakaový prášok sa vyrába zo semien plodov kakaovníka pravého. Kakaový prášok je bohatý na horčík, vápnik, železo, draslík, meď, zinok a mangán, ale aj vitamíny skupiny B, vitamín C a E. | | Návod na prípravu: Kakaový prášok je vhodný do varenia alebo pečenia, do smoothie
Kakaový prášok sa vyrába zo semien plodov kakaovníka pravého. Kakaový prášok je bohatý na horčík, vápnik, železo, draslík, meď, zinok a mangán, ale aj vitamíny skupiny B, vitamín C a E. | | Návod na prípravu: Kakaový prášok je vhodný do varenia alebo pečenia, do smoothie
Kakaový prášok sa vyrába zo semien plodov kakaovníka pravého. Kakaový prášok je bohatý na horčík, vápnik, železo, draslík, meď, zinok a mangán, ale aj vitamíny skupiny B, vitamín C a E. | | Návod na prípravu: Kakaový prášok je vhodný do varenia alebo pečenia, do smoothie
Kakaový prášok sa vyrába zo semien plodov kakaovníka pravého. Kakaový prášok je bohatý na horčík, vápnik, železo, draslík, meď, zinok a mangán, ale aj vitamíny skupiny B, vitamín C a E. | | Návod na prípravu: Kakaový prášok je vhodný do varenia alebo pečenia, do smoothie
Mandle majú viac vápnika ako mlieko a sú veľmi bohaté aj na horčík, železo, selén, zinok, vitamíny A, B1, E, F a H, nenasýtené mastné kyseliny, bielkoviny a vlákninu. Upokojujú nervovú sústavu, prospievajú srdcu, pôsobia antioxidačne, protizápalovo, protivírusovo a
Mandle majú viac vápnika ako mlieko a sú veľmi bohaté aj na horčík, železo, selén, zinok, vitamíny A, B1, E, F a H, nenasýtené mastné kyseliny, bielkoviny a vlákninu. Upokojujú nervovú sústavu, prospievajú srdcu, pôsobia antioxidačne, protizápalovo, protivírusovo a
Mandle majú viac vápnika ako mlieko a sú veľmi bohaté aj na horčík, železo, selén, zinok, vitamíny A, B1, E, F a H, nenasýtené mastné kyseliny, bielkoviny a vlákninu. Upokojujú nervovú sústavu, prospievajú srdcu, pôsobia antioxidačne, protizápalovo, protivírusovo a