Káva Zlaté Zrnko - India -

Káva Zlaté Zrnko - India - "ČOKOLÁDOVÁ" 1kg ZRNKOVÁ

Káva Zlaté Zrnko - India -

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 29,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Káva Zlaté Zrnko - India - "ČOKOLÁDOVÁ" 1kg ZRNKOVÁ - popis produktu

Káva Zlaté Zrnko - India sa vyznačuje kvalitným plným telom s intenzívnym pocitom v ústach. Náznaky horkej čokolády sa prelínajú s tónmi pražených lieskových orieškov. Predĺžená dochuť pripomína vlašské orechy. Ocenenia: Víťaz bronzovej medaily na International Taste Awards 2020 v kategórii espresso. Zisk zlatej medaily na International Coffee Tasting v roku 2021. Pôvod: India je káva s pôvodom, kávovníkové zrno najvyššej kvality z oblasti Bababudan. Kávy s pôvodom Zlaté Zrnko sú vyberané odborníkmi na kvalitu a degustátormi, preto získavame tie najzaujímavejšie kávy z výnimočných kávových krajín a oblastí. Farmári za tak výnimočnú kvalitu dostávajú zaplatené viac ako je bežné prostredníctvom Fairtrade. Praženie: stupeň 5 (1 - veľmi svetlé, 2 - svetlé, 3 svetlé/stredné, 4 - stredné, 5 - stredné, 6 - stredné/tmavé, 7 - tmavé, 8 - veľmi tmavé), krivka praženia na espresso, viac informácií o pražení Spracovanie:   mokrou metódou Použitie:  espresso Mletie:  stredné / stredne tvrdé zrno Senzorický profil:  Senzorický profil káva India Naša skúsenosť: Káva Zlaté Zrnko - India je káva s jemnou horkastou chuťou. Balíčky spoznaj : kávu India nájdete aj v balíčku kávy: Spoznaj 5 káv na horké espresso 1000g (Olívia, Otello, India, Kuba, Indonézia) Dobrá rada: Každú kávu si najlepšie vychutnáte pri správnom pomletí. Káva India si vyžaduje stredne jemné mletie, na stupnici od 1 do 10 (1 najjemnejšie, 10 najhrubšie) približne stupeň 3-4, závisí to od typu mlynčeka a jeho opotrebovania.  V espresso automatoch odporúčame nastaviť mlynček na najjemnejšie mletie a iba v prípade, že káva tečie pomaly použiť hrubší stupeň mletia. Každú zrnkovú kávu si najlepšie vychutnáte ak sú kávové zrná čerstvo pražené - najlepšie 2 týždne až dva mesiace po pražení (záleží od skladovania surovej a praženej kávy, pri skladovaní surovej kávy vo vákuu z farmy až do pražiarne a správnom zabalení po napražení si môže aj napražená káva zachovať čerstvosť viacero mesiacov). Viac o správnej príprave kávy nájdete na našej stránke Rady o káve . Ak by ste sa radi o káve dozvedeli viac, môžete navštíviť našu Univerzitu kávy . Chuťový profil: Ovocnosť: ●○○ Sladkosť: ●●○ Horkosť: ●●●   Aróma: ●○○ Intenzita: ●●○ Dochuť: ●●○   Kofeín: ●●○

Produkt Káva Zlaté Zrnko - India - "ČOKOLÁDOVÁ" 1kg ZRNKOVÁ patrí do skupiny produktov Zrnková káva, nájdete ho v e-shope ZlatéZrnko.sk.

Káva Zlaté Zrnko - India - "ČOKOLÁDOVÁ" 1kg ZRNKOVÁ - parametre produktu

Káva Zlaté Zrnko - India - "ČOKOLÁDOVÁ" 1kg ZRNKOVÁ - história ceny a dostupnosti

Káva Zlaté Zrnko - India - "ČOKOLÁDOVÁ" 1kg ZRNKOVÁ - ďalšie zaujímavé produkty

Káva Zlaté Zrnko - India - "ČOKOLÁDOVÁ" 1kg ZRNKOVÁ - ako nakúpiť najvýhodnejšie?