Kärcher Vysokotlakový čistič Karcher K 5 Classic

Kärcher Vysokotlakový čistič Karcher K 5 Classic

Kärcher Vysokotlakový čistič Karcher K 5 Classic

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Kärcher Vysokotlakový čistič Karcher K 5 Classic - popis produktu

Technické parametre: Príkon: 2,1 kW Tlak: 145 bar Prietok vody: 500 l/hod Max. teplota prívodnej vody: 40°C Hmotnosť bez príslušenstva: 13,3 kg Rozmery(DxŠxV): 349×427×867 mm Nádržka na čistiace prostriedky: ÁNO Všeobecné vlastnosti: Vynikajúci výkon: Vodou chladený motor je na najšpičkovejšej technickej úrovni a zaujme vás svojou výnimočnou výkonnosťou a životnosťou. Plug 'n' Clean: Rýchlo, ľahko a pohodlne – vďaka systému Plug´n´Clean je možné čistiaci prostriedok vymeniť iba jedným pohybom. Quick Connect: Vysokotlaková hadica sa dá rýchlo a pohodlne pricvaknúť a zase odcvaknúť k prístroju a do pištole. To šetrí čas a úsilie Vysokotlakový čistič „K5“ sa predstavuje s výkonným, vodou chladeným motorom, ktorý sa vyznačuje dlhou životnosťou. Tento prístroj s pištoľou Quick Connect as 8 m dlhou vysokotlakovou hadicou bol zostavený na príležitostné použitie a stredne silné nečistoty. Vďaka pracovnému nástavcu Vario Power sa dajú podľa potreby vyčistiť automobily, záhradné ploty, bicykle a pod. Tlak vody sa dá na pracovnom nástavci Vario Power jednoduchým otočením vždy prispôsobiť konkrétnemu čistenému objektu, rotačná tryska s rotujúcim bodovým lúčom sa postará aj u odolných nečistôt o výborný čistiaci výsledok bez kompromisov. Vstavaný vodný filter spoľahlivo chráni čerpadlo pred čiastočkami nečistôt. Vybavenie tlakovej umývačky K 5: Integrovaný vodný filter. Adaptér pripojenia k záhradnej hadici A3/4'. Vysokotlaková pištoľ. Vysokotlaková hadica hadice, 8 m. Jednoduchý pracovný nadstavec. Rotačná tryska. Vario-Power-pracovný nástavec. 1 l RM 555 univerzálny čistiaci prostriedok.

Produkt Kärcher Vysokotlakový čistič Karcher K 5 Classic patrí do skupiny produktov Vysokotlakové čističe, patrí značke KÄRCHER v ponuke e-shopu NejlevnejsiZbozi.sk.

Kärcher Vysokotlakový čistič Karcher K 5 Classic - parametre produktu

Kärcher Vysokotlakový čistič Karcher K 5 Classic - história ceny a dostupnosti

Kärcher Vysokotlakový čistič Karcher K 5 Classic - ďalšie zaujímavé produkty

Kärcher Vysokotlakový čistič Karcher K 5 Classic - ako nakúpiť najvýhodnejšie?