Kärcher - SC 5 EasyFix Iron Plug

Kärcher - SC 5 EasyFix Iron Plug

Kärcher - SC 5 EasyFix Iron Plug

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Kärcher - SC 5 EasyFix Iron Plug - popis produktu

SC 5 EasyFix je najnovším a najvýkonnejším parným čističom Kärcher pre domáce použitie. SC 5 EasyFix je vybavený novou tryskou Comfort Plus, ktorá sa môže pohybovať vo všetkých smeroch, čo umožňuje výmenu handričiek bez nutnosti dotyku. SC 5 EasyFix ako jediný stroj v rade SC má plynulé riadenie pary. Parný čistič čistí bez použitia chemikálií, používa čistú vodu z vodovodu, preto je možné používať SC5 kdekoľvek na povrchy, ktoré obvykle chcete vyčistiť vlhkou handričkou alebo mydlovou vodou. SC 5 je možné použiť kdekoľvek v domácnosti. Na podlahy, na tvrdé povrchy, v sprchovom kúte, na okna, na dlaždice a sanitárne zariadenia. Pri dôkladnom čistení odstraňuje parný čističe 99,99% baktérií, ktoré sa v domácnosti vyskytujú. Získate tak lepšie vnútorné klíma, zatiaľ čo šetríte životné prostredie a peniaze. Vodná nádrž môže vyčistiť až 100 m².

Tento produkt sa nachádza v kategórii Parné čističe, je v ponuke značky KÄRCHER v ponuke e-shopu Tonerpartner.sk, Kaercher.com/sk.

Produkt Kärcher - SC 5 EasyFix Iron Plug má priradený EAN kód 4054278309484.

Kärcher - SC 5 EasyFix Iron Plug - parametre produktu

Kärcher - SC 5 EasyFix Iron Plug - história ceny a dostupnosti

Kärcher - SC 5 EasyFix Iron Plug - ďalšie zaujímavé produkty

Kärcher - SC 5 EasyFix Iron Plug - ako nakúpiť najvýhodnejšie?