Kancelárske kreslo SOCKET

Kancelárske kreslo SOCKET

Kancelárske kreslo SOCKET

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Kancelárske kreslo SOCKET - popis produktu

Kancelárske kreslo SOCKET je čalúnené kvalitnou látkou a operadlo priedušnou sieťovinou.  Kreslo stojí na stabilnom päťramenný kríž s plastovými kolieskami, ktoré zaisťujú plynulú mobilitu. Stolička disponuje polohovateľnou opierkou hlavy, plastovými opierkami a mechanizmom TILT, ktorý umožňuje reguláciu výšky sedadla pomocou plynového zdviháka. Vďaka skrutky pod sedákom je možné hojdania a blokácia v polohe vertikálnej počas práce, a samozrejme regulácia prítlaku opierky. Farba:čierna / biela Materiál:látka / sieťovina / plast Rozmery:šírka: 61 cmhĺbka: 68 cmvýška: 110 - 118 cm výška sedu: 48 - 56 cmhĺbka sedu: 46 cmšírka sedu: 51 cm Nosnosť:120 kg Hmotnosť:12,8 kg Dodávané v demonte.,Kancelárske kreslo SOCKET je čalúnené kvalitnou látkou a operadlo priedušnou sieťovinou.  Kreslo stojí na stabilnom päťramenný kríž s plastovými kolieskami, ktoré zaisťujú plynulú mobilitu. Stolička disponuje polohovateľnou opierkou hlavy, plastovými opierkami a mechanizmom TILT, ktorý umožňuje reguláciu výšky sedadla pomocou plynového zdviháka. Vďaka skrutky pod sedákom je možné hojdania a blokácia v polohe vertikálnej počas práce, a samozrejme regulácia prítlaku opierky. Farba:čierna / biela Materiál:látka / sieťovina / plast Rozmery:šírka: 61 cmhĺbka: 68 cmvýška: 110 - 118 cm výška sedu: 48 - 56 cmhĺbka sedu: 46 cmšírka sedu: 51 cm Nosnosť:120 kg Hmotnosť:12,8 kg Dodávané v demonte.

Tento produkt nájdete v skupine Kancelárske stoličky, patrí pod značku Halmar, nájdete ho v e-shope Dekorhome.sk.

Produkt Kancelárske kreslo SOCKET patrí do skupiny produktov Kancelárske kreslá od značky Halmar v ponuke e-shopu Dekorhome.sk.

Kancelárske kreslo SOCKET - parametre produktu

Kancelárske kreslo SOCKET - história ceny a dostupnosti

Kancelárske kreslo SOCKET - ďalšie zaujímavé produkty

Kancelárske kreslo SOCKET - ako nakúpiť najvýhodnejšie?