Medzi najviac zastúpených predajcov patria Grizly.sk, MojaLekáreň.sk, ManuCafe.sk, Alza.sk, Najlekaren.eu, ZlatéZrnko.sk, Pilulka.sk, Vitanella.sk, Gymbeam.sk, Notino.sk, Vivantis.sk, CountryLife.sk, 4home.sk, Benulekaren.sk, HouseLand.sk, eTabletka.sk, SvetCukrárov.sk, Tvojakava.sk, Lieky24.sk, Bioruza.sk, eFarby.sk, Astoreo.sk, AndreaShop.sk, KetoMix.sk a ManuTea.sk. Všetci predajcovia
Najkvalitnejšie kakaové bôby, profesionálne spracovanie a jedinečný chuťový profil. Kakao Plein Arome si obľúbite po prvej lyžičke. Výborne sa hodí k príprave nápojov, dezertov aj pekárenských výrobkov. Čistý kakaový prášok stredne hnedej farby a príjemnej vône dodá
Najkvalitnejšie kakaové bôby, profesionálne spracovanie a jedinečný chuťový profil. Kakao Plein Arome si obľúbite po prvej lyžičke. Výborne sa hodí k príprave nápojov, dezertov aj pekárenských výrobkov. Čistý kakaový prášok stredne hnedej farby a príjemnej vône dodá
Najkvalitnejšie kakaové bôby, profesionálne spracovanie a jedinečný chuťový profil. Kakao Plein Arome si obľúbite po prvej lyžičke. Výborne sa hodí k príprave nápojov, dezertov aj pekárenských výrobkov. Čistý kakaový prášok stredne hnedej farby a príjemnej vône dodá
Najkvalitnejšie kakaové bôby, profesionálne spracovanie a jedinečný chuťový profil. Kakao Plein Arome si obľúbite po prvej lyžičke. Výborne sa hodí k príprave nápojov, dezertov aj pekárenských výrobkov. Čistý kakaový prášok stredne hnedej farby a príjemnej vône dodá
Najkvalitnejšie kakaové bôby, profesionálne spracovanie a jedinečný chuťový profil. Kakao Plein Arome si obľúbite po prvej lyžičke. Výborne sa hodí k príprave nápojov, dezertov aj pekárenských výrobkov. Čistý kakaový prášok stredne hnedej farby a príjemnej vône dodá
Kakaový prášok Extra Brut je skutočne originálnou záležitosťou. Zmes vyrobenú z najkvalitnejšieho kakaa ocenia čokoholici, cukrárky aj mamy malých detí. Pre tých prvých bude zárukou vynikajúcej chuti, druhým poskytne priestor pre nekonečnú kreativitu a tretím pomôže s
Kakaový prášok Extra Brut je skutočne originálnou záležitosťou. Zmes vyrobenú z najkvalitnejšieho kakaa ocenia čokoholici, cukrárky aj mamy malých detí. Pre tých prvých bude zárukou vynikajúcej chuti, druhým poskytne priestor pre nekonečnú kreativitu a tretím pomôže s
Kakaový prášok Extra Brut je skutočne originálnou záležitosťou. Zmes vyrobenú z najkvalitnejšieho kakaa ocenia čokoholici, cukrárky aj mamy malých detí. Pre tých prvých bude zárukou vynikajúcej chuti, druhým poskytne priestor pre nekonečnú kreativitu a tretím pomôže s
Kakaový prášok Extra Brut je skutočne originálnou záležitosťou. Zmes vyrobenú z najkvalitnejšieho kakaa ocenia čokoholici, cukrárky aj mamy malých detí. Pre tých prvých bude zárukou vynikajúcej chuti, druhým poskytne priestor pre nekonečnú kreativitu a tretím pomôže s
Kakaový prášok Extra Brut je skutočne originálnou záležitosťou. Zmes vyrobenú z najkvalitnejšieho kakaa ocenia čokoholici, cukrárky aj mamy malých detí. Pre tých prvých bude zárukou vynikajúcej chuti, druhým poskytne priestor pre nekonečnú kreativitu a tretím pomôže s
Ghanské kakao má zvuk. Jeho produkciu riadi špeciálna vládna inštitúcia, jeho výnosy generujú najväčšie príjmy štátnej pokladnice. Prečo by ste ho mali ochutnať? Kakaový prášok z Ghany je vysokej kvality, neobsahuje žiadne prímesi a má univerzálne použitie. Pripravíte z
Ghanské kakao má zvuk. Jeho produkciu riadi špeciálna vládna inštitúcia, jeho výnosy generujú najväčšie príjmy štátnej pokladnice. Prečo by ste ho mali ochutnať? Kakaový prášok z Ghany je vysokej kvality, neobsahuje žiadne prímesi a má univerzálne použitie. Pripravíte z
Ghanské kakao má zvuk. Jeho produkciu riadi špeciálna vládna inštitúcia, jeho výnosy generujú najväčšie príjmy štátnej pokladnice. Prečo by ste ho mali ochutnať? Kakaový prášok z Ghany je vysokej kvality, neobsahuje žiadne prímesi a má univerzálne použitie. Pripravíte z
Ghanské kakao má zvuk. Jeho produkciu riadi špeciálna vládna inštitúcia, jeho výnosy generujú najväčšie príjmy štátnej pokladnice. Prečo by ste ho mali ochutnať? Kakaový prášok z Ghany je vysokej kvality, neobsahuje žiadne prímesi a má univerzálne použitie. Pripravíte z
Ghanské kakao má zvuk. Jeho produkciu riadi špeciálna vládna inštitúcia, jeho výnosy generujú najväčšie príjmy štátnej pokladnice. Prečo by ste ho mali ochutnať? Kakaový prášok z Ghany je vysokej kvality, neobsahuje žiadne prímesi a má univerzálne použitie. Pripravíte z
Hoci Peru nepatrí medzi najväčších svetových producentov kakaa, nestojí rozhodne stranou. Jeho 71 tisíc ton, ktoré dodáva na svetovú burzu, stojí za pozornosť. Ako jedna z mála krajín vyrába totiž kakao jemné a aromatické. Kakaovníky rastú skoro všade, vrátane pobrežia a
Hoci Peru nepatrí medzi najväčších svetových producentov kakaa, nestojí rozhodne stranou. Jeho 71 tisíc ton, ktoré dodáva na svetovú burzu, stojí za pozornosť. Ako jedna z mála krajín vyrába totiž kakao jemné a aromatické. Kakaovníky rastú skoro všade, vrátane pobrežia a
Hoci Peru nepatrí medzi najväčších svetových producentov kakaa, nestojí rozhodne stranou. Jeho 71 tisíc ton, ktoré dodáva na svetovú burzu, stojí za pozornosť. Ako jedna z mála krajín vyrába totiž kakao jemné a aromatické. Kakaovníky rastú skoro všade, vrátane pobrežia a
Hoci Peru nepatrí medzi najväčších svetových producentov kakaa, nestojí rozhodne stranou. Jeho 71 tisíc ton, ktoré dodáva na svetovú burzu, stojí za pozornosť. Ako jedna z mála krajín vyrába totiž kakao jemné a aromatické. Kakaovníky rastú skoro všade, vrátane pobrežia a
Hoci Peru nepatrí medzi najväčších svetových producentov kakaa, nestojí rozhodne stranou. Jeho 71 tisíc ton, ktoré dodáva na svetovú burzu, stojí za pozornosť. Ako jedna z mála krajín vyrába totiž kakao jemné a aromatické. Kakaovníky rastú skoro všade, vrátane pobrežia a
V Ekvádore majú svoje kakao natoľko radi, že ho považujú za symbolický produkt ich zeme. A majú pre to aj dobré dôvody. Ekvádorské kakaovníky totiž rastú v jedinečnom ekosystéme pôvodnej Amazonky, čo sa premieta do unikátnej chute ich plodov, naviac poskytujú malým domorodým
V Ekvádore majú svoje kakao natoľko radi, že ho považujú za symbolický produkt ich zeme. A majú pre to aj dobré dôvody. Ekvádorské kakaovníky totiž rastú v jedinečnom ekosystéme pôvodnej Amazonky, čo sa premieta do unikátnej chute ich plodov, naviac poskytujú malým domorodým
V Ekvádore majú svoje kakao natoľko radi, že ho považujú za symbolický produkt ich zeme. A majú pre to aj dobré dôvody. Ekvádorské kakaovníky totiž rastú v jedinečnom ekosystéme pôvodnej Amazonky, čo sa premieta do unikátnej chute ich plodov, naviac poskytujú malým domorodým
V Ekvádore majú svoje kakao natoľko radi, že ho považujú za symbolický produkt ich zeme. A majú pre to aj dobré dôvody. Ekvádorské kakaovníky totiž rastú v jedinečnom ekosystéme pôvodnej Amazonky, čo sa premieta do unikátnej chute ich plodov, naviac poskytujú malým domorodým
V Ekvádore majú svoje kakao natoľko radi, že ho považujú za symbolický produkt ich zeme. A majú pre to aj dobré dôvody. Ekvádorské kakaovníky totiž rastú v jedinečnom ekosystéme pôvodnej Amazonky, čo sa premieta do unikátnej chute ich plodov, naviac poskytujú malým domorodým
Za tri môžete mať králika, za sto veselú babu. Kakaové bôby bývali medzi Aztékmi tvrdou menou. Tie časy sú preč, ale skvelé vlastnosti semenám kakaovníkov zostali. Sú vítaným zdrojom antioxidantov aj teobromínu a kofeínu. Vymeňte ich za vyprážané pochúťky a chrúmte v
Za tri môžete mať králika, za sto veselú babu. Kakaové bôby bývali medzi Aztékmi tvrdou menou. Tie časy sú preč, ale skvelé vlastnosti semenám kakaovníkov zostali. Sú vítaným zdrojom antioxidantov aj teobromínu a kofeínu. Vymeňte ich za vyprážané pochúťky a chrúmte v
Za tri môžete mať králika, za sto veselú babu. Kakaové bôby bývali medzi Aztékmi tvrdou menou. Tie časy sú preč, ale skvelé vlastnosti semenám kakaovníkov zostali. Sú vítaným zdrojom antioxidantov aj teobromínu a kofeínu. Vymeňte ich za vyprážané pochúťky a chrúmte v
Za tri môžete mať králika, za sto veselú babu. Kakaové bôby bývali medzi Aztékmi tvrdou menou. Tie časy sú preč, ale skvelé vlastnosti semenám kakaovníkov zostali. Sú vítaným zdrojom antioxidantov aj teobromínu a kofeínu. Vymeňte ich za vyprážané pochúťky a chrúmte v
Za tri môžete mať králika, za sto veselú babu. Kakaové bôby bývali medzi Aztékmi tvrdou menou. Tie časy sú preč, ale skvelé vlastnosti semenám kakaovníkov zostali. Sú vítaným zdrojom antioxidantov aj teobromínu a kofeínu. Vymeňte ich za vyprážané pochúťky a chrúmte v
S kakaom obchodovali obyvatelia Panamy už za čias španielskej kolonizácie, komerčne začali kakaovníky pestovať okolo roku 1920. Tradičné národy používali bôby pri rituáloch, ako kozmetický prípravok aj na liečbu. Ako je to dnes? Krajina ležiaca na pomedzí Strednej a Južnej
S kakaom obchodovali obyvatelia Panamy už za čias španielskej kolonizácie, komerčne začali kakaovníky pestovať okolo roku 1920. Tradičné národy používali bôby pri rituáloch, ako kozmetický prípravok aj na liečbu. Ako je to dnes? Krajina ležiaca na pomedzí Strednej a Južnej
S kakaom obchodovali obyvatelia Panamy už za čias španielskej kolonizácie, komerčne začali kakaovníky pestovať okolo roku 1920. Tradičné národy používali bôby pri rituáloch, ako kozmetický prípravok aj na liečbu. Ako je to dnes? Krajina ležiaca na pomedzí Strednej a Južnej
S kakaom obchodovali obyvatelia Panamy už za čias španielskej kolonizácie, komerčne začali kakaovníky pestovať okolo roku 1920. Tradičné národy používali bôby pri rituáloch, ako kozmetický prípravok aj na liečbu. Ako je to dnes? Krajina ležiaca na pomedzí Strednej a Južnej
S kakaom obchodovali obyvatelia Panamy už za čias španielskej kolonizácie, komerčne začali kakaovníky pestovať okolo roku 1920. Tradičné národy používali bôby pri rituáloch, ako kozmetický prípravok aj na liečbu. Ako je to dnes? Krajina ležiaca na pomedzí Strednej a Južnej
Chrúmte zvesela! Kúsky surových kakaových bôbov vám zdvihnú náladu aj hladinu antioxidantov v krvi. Veď koľkokrát ste zjedli tabuľku čokolády a potom mali týždeň výčitky svedomia ... V prípade drvených kakaových bôbov si buďte istí, že nič také nenastane. Naopak - budete
Chrúmte zvesela! Kúsky surových kakaových bôbov vám zdvihnú náladu aj hladinu antioxidantov v krvi. Veď koľkokrát ste zjedli tabuľku čokolády a potom mali týždeň výčitky svedomia ... V prípade drvených kakaových bôbov si buďte istí, že nič také nenastane. Naopak - budete
Chrúmte zvesela! Kúsky surových kakaových bôbov vám zdvihnú náladu aj hladinu antioxidantov v krvi. Veď koľkokrát ste zjedli tabuľku čokolády a potom mali týždeň výčitky svedomia ... V prípade drvených kakaových bôbov si buďte istí, že nič také nenastane. Naopak - budete
Chrúmte zvesela! Kúsky surových kakaových bôbov vám zdvihnú náladu aj hladinu antioxidantov v krvi. Veď koľkokrát ste zjedli tabuľku čokolády a potom mali týždeň výčitky svedomia ... V prípade drvených kakaových bôbov si buďte istí, že nič také nenastane. Naopak - budete
Chrúmte zvesela! Kúsky surových kakaových bôbov vám zdvihnú náladu aj hladinu antioxidantov v krvi. Veď koľkokrát ste zjedli tabuľku čokolády a potom mali týždeň výčitky svedomia ... V prípade drvených kakaových bôbov si buďte istí, že nič také nenastane. Naopak - budete
Znížený obsah tuku, zvýšený obsah zážitkov. Rozmiešajte dve lyžičky v teplom kravskom, sójovom, mandľovom, ryžovom alebo kokosovom mlieku. Zakaždým vás omámi exotickou vôňou a chuťou doslova božskou. Kakaový prášok Santo Domingo by vám nemal chýbať. Raňajky bez kakaa je
Znížený obsah tuku, zvýšený obsah zážitkov. Rozmiešajte dve lyžičky v teplom kravskom, sójovom, mandľovom, ryžovom alebo kokosovom mlieku. Zakaždým vás omámi exotickou vôňou a chuťou doslova božskou. Kakaový prášok Santo Domingo by vám nemal chýbať. Raňajky bez kakaa je
Znížený obsah tuku, zvýšený obsah zážitkov. Rozmiešajte dve lyžičky v teplom kravskom, sójovom, mandľovom, ryžovom alebo kokosovom mlieku. Zakaždým vás omámi exotickou vôňou a chuťou doslova božskou. Kakaový prášok Santo Domingo by vám nemal chýbať. Raňajky bez kakaa je
Znížený obsah tuku, zvýšený obsah zážitkov. Rozmiešajte dve lyžičky v teplom kravskom, sójovom, mandľovom, ryžovom alebo kokosovom mlieku. Zakaždým vás omámi exotickou vôňou a chuťou doslova božskou. Kakaový prášok Santo Domingo by vám nemal chýbať. Raňajky bez kakaa je
Znížený obsah tuku, zvýšený obsah zážitkov. Rozmiešajte dve lyžičky v teplom kravskom, sójovom, mandľovom, ryžovom alebo kokosovom mlieku. Zakaždým vás omámi exotickou vôňou a chuťou doslova božskou. Kakaový prášok Santo Domingo by vám nemal chýbať. Raňajky bez kakaa je
Čokoláda je z kakaa a kakao je z kakaovníkov. Tie rastú na mnohých miestach, avšak špeciálne Madagaskar veľmi radi podporíme. Najsladšia úroda na svete totiž môže krajine pomôcť v boji s chudobou. Pre drobných roľníkov sú kakaové bôby jednou z mála možností obživy. A pre
Čokoláda je z kakaa a kakao je z kakaovníkov. Tie rastú na mnohých miestach, avšak špeciálne Madagaskar veľmi radi podporíme. Najsladšia úroda na svete totiž môže krajine pomôcť v boji s chudobou. Pre drobných roľníkov sú kakaové bôby jednou z mála možností obživy. A pre
Čokoláda je z kakaa a kakao je z kakaovníkov. Tie rastú na mnohých miestach, avšak špeciálne Madagaskar veľmi radi podporíme. Najsladšia úroda na svete totiž môže krajine pomôcť v boji s chudobou. Pre drobných roľníkov sú kakaové bôby jednou z mála možností obživy. A pre
Čokoláda je z kakaa a kakao je z kakaovníkov. Tie rastú na mnohých miestach, avšak špeciálne Madagaskar veľmi radi podporíme. Najsladšia úroda na svete totiž môže krajine pomôcť v boji s chudobou. Pre drobných roľníkov sú kakaové bôby jednou z mála možností obživy. A pre
Čokoláda je z kakaa a kakao je z kakaovníkov. Tie rastú na mnohých miestach, avšak špeciálne Madagaskar veľmi radi podporíme. Najsladšia úroda na svete totiž môže krajine pomôcť v boji s chudobou. Pre drobných roľníkov sú kakaové bôby jednou z mála možností obživy. A pre
Túžite po čokoláde ráno, na obed aj večer? Vymeňte ju občas za karob. Na vlákninu, minerály, vitamíny a antioxidanty bohatý prášok zo strukov svätojánskeho chleba vám zaručí rovnako slastný pocit a o niečo menšie výčitky svedomia. Je totiž bez pridaného cukru alebo iných
Túžite po čokoláde ráno, na obed aj večer? Vymeňte ju občas za karob. Na vlákninu, minerály, vitamíny a antioxidanty bohatý prášok zo strukov svätojánskeho chleba vám zaručí rovnako slastný pocit a o niečo menšie výčitky svedomia. Je totiž bez pridaného cukru alebo iných
Túžite po čokoláde ráno, na obed aj večer? Vymeňte ju občas za karob. Na vlákninu, minerály, vitamíny a antioxidanty bohatý prášok zo strukov svätojánskeho chleba vám zaručí rovnako slastný pocit a o niečo menšie výčitky svedomia. Je totiž bez pridaného cukru alebo iných
Túžite po čokoláde ráno, na obed aj večer? Vymeňte ju občas za karob. Na vlákninu, minerály, vitamíny a antioxidanty bohatý prášok zo strukov svätojánskeho chleba vám zaručí rovnako slastný pocit a o niečo menšie výčitky svedomia. Je totiž bez pridaného cukru alebo iných
Túžite po čokoláde ráno, na obed aj večer? Vymeňte ju občas za karob. Na vlákninu, minerály, vitamíny a antioxidanty bohatý prášok zo strukov svätojánskeho chleba vám zaručí rovnako slastný pocit a o niečo menšie výčitky svedomia. Je totiž bez pridaného cukru alebo iných
Ghana sa bez kakaa nezaobíde. Rovnako, ako sa bez ghanského kakaa nezaobídeme my. Čokoláda z neho vyrobená býva krémová, s tónmi ovocia a smotany. Keď budete pozorne ochutnávať, možno ich nájdete aj v týchto 70-percentných čokoládových šošovkách. Pretože obsahujú skutočne
Ghana sa bez kakaa nezaobíde. Rovnako, ako sa bez ghanského kakaa nezaobídeme my. Čokoláda z neho vyrobená býva krémová, s tónmi ovocia a smotany. Keď budete pozorne ochutnávať, možno ich nájdete aj v týchto 70-percentných čokoládových šošovkách. Pretože obsahujú skutočne
Ghana sa bez kakaa nezaobíde. Rovnako, ako sa bez ghanského kakaa nezaobídeme my. Čokoláda z neho vyrobená býva krémová, s tónmi ovocia a smotany. Keď budete pozorne ochutnávať, možno ich nájdete aj v týchto 70-percentných čokoládových šošovkách. Pretože obsahujú skutočne
Ghana sa bez kakaa nezaobíde. Rovnako, ako sa bez ghanského kakaa nezaobídeme my. Čokoláda z neho vyrobená býva krémová, s tónmi ovocia a smotany. Keď budete pozorne ochutnávať, možno ich nájdete aj v týchto 70-percentných čokoládových šošovkách. Pretože obsahujú skutočne
Ghana sa bez kakaa nezaobíde. Rovnako, ako sa bez ghanského kakaa nezaobídeme my. Čokoláda z neho vyrobená býva krémová, s tónmi ovocia a smotany. Keď budete pozorne ochutnávať, možno ich nájdete aj v týchto 70-percentných čokoládových šošovkách. Pretože obsahujú skutočne
Pestujú tam kakaovníky odrody Criollo, vyvážajú kakao do najprestížnejších čokoládovní a značný dôraz kladú na organický spôsob poľnohospodárstva. Áno, juhoamerická Venezuela má na mape horkosladkých vôni a chutí svoje pevné miesto. Hádajte, čomu tam hovoria 'peniaze,
Pestujú tam kakaovníky odrody Criollo, vyvážajú kakao do najprestížnejších čokoládovní a značný dôraz kladú na organický spôsob poľnohospodárstva. Áno, juhoamerická Venezuela má na mape horkosladkých vôni a chutí svoje pevné miesto. Hádajte, čomu tam hovoria 'peniaze,
Pestujú tam kakaovníky odrody Criollo, vyvážajú kakao do najprestížnejších čokoládovní a značný dôraz kladú na organický spôsob poľnohospodárstva. Áno, juhoamerická Venezuela má na mape horkosladkých vôni a chutí svoje pevné miesto. Hádajte, čomu tam hovoria 'peniaze,
Pestujú tam kakaovníky odrody Criollo, vyvážajú kakao do najprestížnejších čokoládovní a značný dôraz kladú na organický spôsob poľnohospodárstva. Áno, juhoamerická Venezuela má na mape horkosladkých vôni a chutí svoje pevné miesto. Hádajte, čomu tam hovoria 'peniaze,
Pestujú tam kakaovníky odrody Criollo, vyvážajú kakao do najprestížnejších čokoládovní a značný dôraz kladú na organický spôsob poľnohospodárstva. Áno, juhoamerická Venezuela má na mape horkosladkých vôni a chutí svoje pevné miesto. Hádajte, čomu tam hovoria 'peniaze,
Indonézska káva je populárna vďaka bohatej, plnej chuti s tónmi korenia, kakaa, karamelu a niekedy aj bylín. Teraz ju môžete otestovať v rozpustnom variante. Je vynikajúcou voľbou pre každého, kto chce mať kávu rýchlo na stole a zároveň nemieni zľaviť zo svojich nárokov na
Indonézska káva je populárna vďaka bohatej, plnej chuti s tónmi korenia, kakaa, karamelu a niekedy aj bylín. Teraz ju môžete otestovať v rozpustnom variante. Je vynikajúcou voľbou pre každého, kto chce mať kávu rýchlo na stole a zároveň nemieni zľaviť zo svojich nárokov na
Indonézska káva je populárna vďaka bohatej, plnej chuti s tónmi korenia, kakaa, karamelu a niekedy aj bylín. Teraz ju môžete otestovať v rozpustnom variante. Je vynikajúcou voľbou pre každého, kto chce mať kávu rýchlo na stole a zároveň nemieni zľaviť zo svojich nárokov na
Indonézska káva je populárna vďaka bohatej, plnej chuti s tónmi korenia, kakaa, karamelu a niekedy aj bylín. Teraz ju môžete otestovať v rozpustnom variante. Je vynikajúcou voľbou pre každého, kto chce mať kávu rýchlo na stole a zároveň nemieni zľaviť zo svojich nárokov na
Indonézska káva je populárna vďaka bohatej, plnej chuti s tónmi korenia, kakaa, karamelu a niekedy aj bylín. Teraz ju môžete otestovať v rozpustnom variante. Je vynikajúcou voľbou pre každého, kto chce mať kávu rýchlo na stole a zároveň nemieni zľaviť zo svojich nárokov na
Ak chcete ochutnať dobré kakao, siahnite po tom ghanskom. A ak si túžite dopriať skvelú horúcu čokoládu, dajte si túto. Horúca čokoláda – Arašidové maslo je úplne famózna. Tóny stredne horkej čokolády dokresľuje linka sladko-slanej arašidovej dobroty. Stačí zaliať
Ak chcete ochutnať dobré kakao, siahnite po tom ghanskom. A ak si túžite dopriať skvelú horúcu čokoládu, dajte si túto. Horúca čokoláda – Arašidové maslo je úplne famózna. Tóny stredne horkej čokolády dokresľuje linka sladko-slanej arašidovej dobroty. Stačí zaliať
Ak chcete ochutnať dobré kakao, siahnite po tom ghanskom. A ak si túžite dopriať skvelú horúcu čokoládu, dajte si túto. Horúca čokoláda – Arašidové maslo je úplne famózna. Tóny stredne horkej čokolády dokresľuje linka sladko-slanej arašidovej dobroty. Stačí zaliať
Ak chcete ochutnať dobré kakao, siahnite po tom ghanskom. A ak si túžite dopriať skvelú horúcu čokoládu, dajte si túto. Horúca čokoláda – Arašidové maslo je úplne famózna. Tóny stredne horkej čokolády dokresľuje linka sladko-slanej arašidovej dobroty. Stačí zaliať
Ak chcete ochutnať dobré kakao, siahnite po tom ghanskom. A ak si túžite dopriať skvelú horúcu čokoládu, dajte si túto. Horúca čokoláda – Arašidové maslo je úplne famózna. Tóny stredne horkej čokolády dokresľuje linka sladko-slanej arašidovej dobroty. Stačí zaliať
Dominikánske BIO kakao s kokosovým cukrom? Prečo nie! Pripravte si rýchly, dobrý a antioxidantmi našliapaný nápoj. Môžete k nemu pridať šľahačku, škoricu, marshmallow alebo karamelový sirup, môžete ho popíjať na desiatu aj len tak pre radosť. Horúca čokoláda v prášku sa
Dominikánske BIO kakao s kokosovým cukrom? Prečo nie! Pripravte si rýchly, dobrý a antioxidantmi našliapaný nápoj. Môžete k nemu pridať šľahačku, škoricu, marshmallow alebo karamelový sirup, môžete ho popíjať na desiatu aj len tak pre radosť. Horúca čokoláda v prášku sa
Dominikánske BIO kakao s kokosovým cukrom? Prečo nie! Pripravte si rýchly, dobrý a antioxidantmi našliapaný nápoj. Môžete k nemu pridať šľahačku, škoricu, marshmallow alebo karamelový sirup, môžete ho popíjať na desiatu aj len tak pre radosť. Horúca čokoláda v prášku sa
Dominikánske BIO kakao s kokosovým cukrom? Prečo nie! Pripravte si rýchly, dobrý a antioxidantmi našliapaný nápoj. Môžete k nemu pridať šľahačku, škoricu, marshmallow alebo karamelový sirup, môžete ho popíjať na desiatu aj len tak pre radosť. Horúca čokoláda v prášku sa
Dominikánske BIO kakao s kokosovým cukrom? Prečo nie! Pripravte si rýchly, dobrý a antioxidantmi našliapaný nápoj. Môžete k nemu pridať šľahačku, škoricu, marshmallow alebo karamelový sirup, môžete ho popíjať na desiatu aj len tak pre radosť. Horúca čokoláda v prášku sa
Čokoláda z Ekvádoru získala povesť z najlepších na svete. Táto horká čokoláda s obsahom 64% kakaa má veľmi intenzívnu arómu s nádychom ovocia a korenia
Čokoláda z Ekvádoru získala povesť z najlepších na svete. Táto horká čokoláda s obsahom 64% kakaa má veľmi intenzívnu arómu s nádychom ovocia a korenia
Čokoláda z Ekvádoru získala povesť z najlepších na svete. Táto horká čokoláda s obsahom 64% kakaa má veľmi intenzívnu arómu s nádychom ovocia a korenia
Čokoláda z Ekvádoru získala povesť z najlepších na svete. Táto horká čokoláda s obsahom 64% kakaa má veľmi intenzívnu arómu s nádychom ovocia a korenia
Čokoláda z Ekvádoru získala povesť z najlepších na svete. Táto horká čokoláda s obsahom 64% kakaa má veľmi intenzívnu arómu s nádychom ovocia a korenia
Peru a kakao to je ako Francúzsko a víno alebo Austrália a klokany. V peruánskych Andách rastú kakaovníky tisíce rokov. Odkedy presne patrili kakaové bôby, prípadne kakao do jedálnička dávnych Aztékov a Inkov môžeme sa len dohadovať. Isté je, že čokoláda z Peru patrí k
Peru a kakao to je ako Francúzsko a víno alebo Austrália a klokany. V peruánskych Andách rastú kakaovníky tisíce rokov. Odkedy presne patrili kakaové bôby, prípadne kakao do jedálnička dávnych Aztékov a Inkov môžeme sa len dohadovať. Isté je, že čokoláda z Peru patrí k
Peru a kakao to je ako Francúzsko a víno alebo Austrália a klokany. V peruánskych Andách rastú kakaovníky tisíce rokov. Odkedy presne patrili kakaové bôby, prípadne kakao do jedálnička dávnych Aztékov a Inkov môžeme sa len dohadovať. Isté je, že čokoláda z Peru patrí k
Peru a kakao to je ako Francúzsko a víno alebo Austrália a klokany. V peruánskych Andách rastú kakaovníky tisíce rokov. Odkedy presne patrili kakaové bôby, prípadne kakao do jedálnička dávnych Aztékov a Inkov môžeme sa len dohadovať. Isté je, že čokoláda z Peru patrí k
Peru a kakao to je ako Francúzsko a víno alebo Austrália a klokany. V peruánskych Andách rastú kakaovníky tisíce rokov. Odkedy presne patrili kakaové bôby, prípadne kakao do jedálnička dávnych Aztékov a Inkov môžeme sa len dohadovať. Isté je, že čokoláda z Peru patrí k
Kto by nemiloval plnené kakaové sušienky! Teraz si ich môžete dopriať plný hrnček. Horúca čokoláda s príchuťou sušienok sa zapáči ako školákom, tak ich rodičom aj starým rodičom. Rozmiešajte ju v horúcom mlieku, a výborné zdravé raňajky alebo rýchla desiata sú na stole
Kto by nemiloval plnené kakaové sušienky! Teraz si ich môžete dopriať plný hrnček. Horúca čokoláda s príchuťou sušienok sa zapáči ako školákom, tak ich rodičom aj starým rodičom. Rozmiešajte ju v horúcom mlieku, a výborné zdravé raňajky alebo rýchla desiata sú na stole
Kto by nemiloval plnené kakaové sušienky! Teraz si ich môžete dopriať plný hrnček. Horúca čokoláda s príchuťou sušienok sa zapáči ako školákom, tak ich rodičom aj starým rodičom. Rozmiešajte ju v horúcom mlieku, a výborné zdravé raňajky alebo rýchla desiata sú na stole
Kto by nemiloval plnené kakaové sušienky! Teraz si ich môžete dopriať plný hrnček. Horúca čokoláda s príchuťou sušienok sa zapáči ako školákom, tak ich rodičom aj starým rodičom. Rozmiešajte ju v horúcom mlieku, a výborné zdravé raňajky alebo rýchla desiata sú na stole
Kto by nemiloval plnené kakaové sušienky! Teraz si ich môžete dopriať plný hrnček. Horúca čokoláda s príchuťou sušienok sa zapáči ako školákom, tak ich rodičom aj starým rodičom. Rozmiešajte ju v horúcom mlieku, a výborné zdravé raňajky alebo rýchla desiata sú na stole
Indonézsky ostrov Sumatra posiela do sveta nielen skvelú kávu, ale taktiež báječné kakao. Práve z neho sú vyrobené čokoládové šošovky so 72 percentami kakaovej hmoty. Kto si potrpí na skutočne plnú, čokoládovú, príjemne horkú chuť, ten by mal sumatranský poklad pridať na
Indonézsky ostrov Sumatra posiela do sveta nielen skvelú kávu, ale taktiež báječné kakao. Práve z neho sú vyrobené čokoládové šošovky so 72 percentami kakaovej hmoty. Kto si potrpí na skutočne plnú, čokoládovú, príjemne horkú chuť, ten by mal sumatranský poklad pridať na
Indonézsky ostrov Sumatra posiela do sveta nielen skvelú kávu, ale taktiež báječné kakao. Práve z neho sú vyrobené čokoládové šošovky so 72 percentami kakaovej hmoty. Kto si potrpí na skutočne plnú, čokoládovú, príjemne horkú chuť, ten by mal sumatranský poklad pridať na
Indonézsky ostrov Sumatra posiela do sveta nielen skvelú kávu, ale taktiež báječné kakao. Práve z neho sú vyrobené čokoládové šošovky so 72 percentami kakaovej hmoty. Kto si potrpí na skutočne plnú, čokoládovú, príjemne horkú chuť, ten by mal sumatranský poklad pridať na
Indonézsky ostrov Sumatra posiela do sveta nielen skvelú kávu, ale taktiež báječné kakao. Práve z neho sú vyrobené čokoládové šošovky so 72 percentami kakaovej hmoty. Kto si potrpí na skutočne plnú, čokoládovú, príjemne horkú chuť, ten by mal sumatranský poklad pridať na
Mexiko - to sú biele pláže, divoké šelmy, skvelá kuchyňa, kultové miesta a ... famózny kakaové bôby. Práve z nich je vyrobená táto horká čokoláda. Rozpustite ju v mlieku, pripravte z nej polevu na tortu, odlejte si figúrku. Ak môžeme radiť, urobte to hneď po otvorení vrecka
Mexiko - to sú biele pláže, divoké šelmy, skvelá kuchyňa, kultové miesta a ... famózny kakaové bôby. Práve z nich je vyrobená táto horká čokoláda. Rozpustite ju v mlieku, pripravte z nej polevu na tortu, odlejte si figúrku. Ak môžeme radiť, urobte to hneď po otvorení vrecka
Mexiko - to sú biele pláže, divoké šelmy, skvelá kuchyňa, kultové miesta a ... famózny kakaové bôby. Práve z nich je vyrobená táto horká čokoláda. Rozpustite ju v mlieku, pripravte z nej polevu na tortu, odlejte si figúrku. Ak môžeme radiť, urobte to hneď po otvorení vrecka
Mexiko - to sú biele pláže, divoké šelmy, skvelá kuchyňa, kultové miesta a ... famózny kakaové bôby. Práve z nich je vyrobená táto horká čokoláda. Rozpustite ju v mlieku, pripravte z nej polevu na tortu, odlejte si figúrku. Ak môžeme radiť, urobte to hneď po otvorení vrecka
Mexiko - to sú biele pláže, divoké šelmy, skvelá kuchyňa, kultové miesta a ... famózny kakaové bôby. Práve z nich je vyrobená táto horká čokoláda. Rozpustite ju v mlieku, pripravte z nej polevu na tortu, odlejte si figúrku. Ak môžeme radiť, urobte to hneď po otvorení vrecka
Peruánske kakao má skvelú povesť. Rovnako ako čokoládové šošovky z neho vyrobené. Charakterizuje ich autentická, jemná a čistá chuť tradične spracovaných kakaových bôbov. Šošovky BIO Peru origin mliečna 41% vznikli spojením výrazného kakaa odrody Trinitario s kakaom
Peruánske kakao má skvelú povesť. Rovnako ako čokoládové šošovky z neho vyrobené. Charakterizuje ich autentická, jemná a čistá chuť tradične spracovaných kakaových bôbov. Šošovky BIO Peru origin mliečna 41% vznikli spojením výrazného kakaa odrody Trinitario s kakaom
Toto je panečku maškrtenie, ako sa patrí! Originálna mliečna čokoláda so 42 percentami kakaa rozveselí aj nejzamračenější deň. Okrem toho, že chutí priamo famózne, obsahuje antioxidanty, vitamíny a minerály, ktoré dvíhajú náladu a dodávajú energiu. Užite si čokoládu zo
Toto je panečku maškrtenie, ako sa patrí! Originálna mliečna čokoláda so 42 percentami kakaa rozveselí aj nejzamračenější deň. Okrem toho, že chutí priamo famózne, obsahuje antioxidanty, vitamíny a minerály, ktoré dvíhajú náladu a dodávajú energiu. Užite si čokoládu zo
Toto je panečku maškrtenie, ako sa patrí! Originálna mliečna čokoláda so 42 percentami kakaa rozveselí aj nejzamračenější deň. Okrem toho, že chutí priamo famózne, obsahuje antioxidanty, vitamíny a minerály, ktoré dvíhajú náladu a dodávajú energiu. Užite si čokoládu zo
Toto je panečku maškrtenie, ako sa patrí! Originálna mliečna čokoláda so 42 percentami kakaa rozveselí aj nejzamračenější deň. Okrem toho, že chutí priamo famózne, obsahuje antioxidanty, vitamíny a minerály, ktoré dvíhajú náladu a dodávajú energiu. Užite si čokoládu zo
Toto je panečku maškrtenie, ako sa patrí! Originálna mliečna čokoláda so 42 percentami kakaa rozveselí aj nejzamračenější deň. Okrem toho, že chutí priamo famózne, obsahuje antioxidanty, vitamíny a minerály, ktoré dvíhajú náladu a dodávajú energiu. Užite si čokoládu zo
Peruánske kakao má skvelú povesť. Rovnako ako čokoládové šošovky z neho vyrobené. Charakterizuje ich autentická, jemná a čistá chuť tradične spracovaných kakaových bôbov. Šošovky BIO Peru origin mliečna 41% vznikli spojením výrazného kakaa odrody Trinitario s kakaom
Peruánske kakao má skvelú povesť. Rovnako ako čokoládové šošovky z neho vyrobené. Charakterizuje ich autentická, jemná a čistá chuť tradične spracovaných kakaových bôbov. Šošovky BIO Peru origin mliečna 41% vznikli spojením výrazného kakaa odrody Trinitario s kakaom
Peruánske kakao má skvelú povesť. Rovnako ako čokoládové šošovky z neho vyrobené. Charakterizuje ich autentická, jemná a čistá chuť tradične spracovaných kakaových bôbov. Šošovky BIO Peru origin mliečna 41% vznikli spojením výrazného kakaa odrody Trinitario s kakaom
Ak máte hrnček, mlieko a lyžičku, chýba vám ku šťastiu už len horúca čokoláda. Zmes špičkového kakaa a kvalitného trstinového cukru dokáže privolať dobrú náladu a povzbudiť chuť do práce alebo športovania. Nie nadarmo si kakao doprajú zamilovaní ľudia, malé deti a
Ak máte hrnček, mlieko a lyžičku, chýba vám ku šťastiu už len horúca čokoláda. Zmes špičkového kakaa a kvalitného trstinového cukru dokáže privolať dobrú náladu a povzbudiť chuť do práce alebo športovania. Nie nadarmo si kakao doprajú zamilovaní ľudia, malé deti a
Ak máte hrnček, mlieko a lyžičku, chýba vám ku šťastiu už len horúca čokoláda. Zmes špičkového kakaa a kvalitného trstinového cukru dokáže privolať dobrú náladu a povzbudiť chuť do práce alebo športovania. Nie nadarmo si kakao doprajú zamilovaní ľudia, malé deti a
Ak máte hrnček, mlieko a lyžičku, chýba vám ku šťastiu už len horúca čokoláda. Zmes špičkového kakaa a kvalitného trstinového cukru dokáže privolať dobrú náladu a povzbudiť chuť do práce alebo športovania. Nie nadarmo si kakao doprajú zamilovaní ľudia, malé deti a
Ak máte hrnček, mlieko a lyžičku, chýba vám ku šťastiu už len horúca čokoláda. Zmes špičkového kakaa a kvalitného trstinového cukru dokáže privolať dobrú náladu a povzbudiť chuť do práce alebo športovania. Nie nadarmo si kakao doprajú zamilovaní ľudia, malé deti a