Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.
S kakaom obchodovali obyvatelia Panamy už za čias španielskej kolonizácie, komerčne začali kakaovníky pestovať okolo roku 1920. Tradičné národy používali bôby pri rituáloch, ako kozmetický prípravok aj na liečbu. Ako je to dnes? Krajina ležiaca na pomedzí Strednej a Južnej Ameriky zožne za rok približne 900 ton kakaových bôbov. Panamské kakao rastie v tieni pralesov a čokoláda z neho vyrobená si získava vynikajúcu povesť.
Produkt KAKAOVÝ PRÁŠOK PANAMA (20/22), 50g #8065121 je označený EAN kódom 8596632236556.
Kategória | Kakao |
EAN | 8596632236556 |
S kakaom obchodovali obyvatelia Panamy už za čias španielskej kolonizácie, komerčne začali kakaovníky pestovať okolo roku 1920. Tradičné národy používali bôby pri rituáloch, ako kozmetický prípravok aj na liečbu. Ako je to dnes? Krajina ležiaca na pomedzí Strednej a Južnej
Kakaový prášok Extra Brut je skutočne originálnou záležitosťou. Zmes vyrobenú z najkvalitnejšieho kakaa ocenia čokoholici, cukrárky aj mamy malých detí. Pre tých prvých bude zárukou vynikajúcej chuti, druhým poskytne priestor pre nekonečnú kreativitu a tretím pomôže s
Najkvalitnejšie kakaové bôby, profesionálne spracovanie a jedinečný chuťový profil. Kakao Plein Arome si obľúbite po prvej lyžičke. Výborne sa hodí k príprave nápojov, dezertov aj pekárenských výrobkov. Čistý kakaový prášok stredne hnedej farby a príjemnej vône dodá
S kakaom obchodovali obyvatelia Panamy už za čias španielskej kolonizácie, komerčne začali kakaovníky pestovať okolo roku 1920. Tradičné národy používali bôby pri rituáloch, ako kozmetický prípravok aj na liečbu. Ako je to dnes? Krajina ležiaca na pomedzí Strednej a Južnej
S kakaom obchodovali obyvatelia Panamy už za čias španielskej kolonizácie, komerčne začali kakaovníky pestovať okolo roku 1920. Tradičné národy používali bôby pri rituáloch, ako kozmetický prípravok aj na liečbu. Ako je to dnes? Krajina ležiaca na pomedzí Strednej a Južnej
S kakaom obchodovali obyvatelia Panamy už za čias španielskej kolonizácie, komerčne začali kakaovníky pestovať okolo roku 1920. Tradičné národy používali bôby pri rituáloch, ako kozmetický prípravok aj na liečbu. Ako je to dnes? Krajina ležiaca na pomedzí Strednej a Južnej
S kakaom obchodovali obyvatelia Panamy už za čias španielskej kolonizácie, komerčne začali kakaovníky pestovať okolo roku 1920. Tradičné národy používali bôby pri rituáloch, ako kozmetický prípravok aj na liečbu. Ako je to dnes? Krajina ležiaca na pomedzí Strednej a Južnej
V Ekvádore majú svoje kakao natoľko radi, že ho považujú za symbolický produkt ich zeme. A majú pre to aj dobré dôvody. Ekvádorské kakaovníky totiž rastú v jedinečnom ekosystéme pôvodnej Amazonky, čo sa premieta do unikátnej chute ich plodov, naviac poskytujú malým domorodým
Kakaový prášok Extra Brut je skutočne originálnou záležitosťou. Zmes vyrobenú z najkvalitnejšieho kakaa ocenia čokoholici, cukrárky aj mamy malých detí. Pre tých prvých bude zárukou vynikajúcej chuti, druhým poskytne priestor pre nekonečnú kreativitu a tretím pomôže s
Kakaový prášok Extra Brut je skutočne originálnou záležitosťou. Zmes vyrobenú z najkvalitnejšieho kakaa ocenia čokoholici, cukrárky aj mamy malých detí. Pre tých prvých bude zárukou vynikajúcej chuti, druhým poskytne priestor pre nekonečnú kreativitu a tretím pomôže s
Kakaový prášok Extra Brut je skutočne originálnou záležitosťou. Zmes vyrobenú z najkvalitnejšieho kakaa ocenia čokoholici, cukrárky aj mamy malých detí. Pre tých prvých bude zárukou vynikajúcej chuti, druhým poskytne priestor pre nekonečnú kreativitu a tretím pomôže s
Kakaový prášok Extra Brut je skutočne originálnou záležitosťou. Zmes vyrobenú z najkvalitnejšieho kakaa ocenia čokoholici, cukrárky aj mamy malých detí. Pre tých prvých bude zárukou vynikajúcej chuti, druhým poskytne priestor pre nekonečnú kreativitu a tretím pomôže s
Ghanské kakao má zvuk. Jeho produkciu riadi špeciálna vládna inštitúcia, jeho výnosy generujú najväčšie príjmy štátnej pokladnice. Prečo by ste ho mali ochutnať? Kakaový prášok z Ghany je vysokej kvality, neobsahuje žiadne prímesi a má univerzálne použitie. Pripravíte z
Najkvalitnejšie kakaové bôby, profesionálne spracovanie a jedinečný chuťový profil. Kakao Plein Arome si obľúbite po prvej lyžičke. Výborne sa hodí k príprave nápojov, dezertov aj pekárenských výrobkov. Čistý kakaový prášok stredne hnedej farby a príjemnej vône dodá
Najkvalitnejšie kakaové bôby, profesionálne spracovanie a jedinečný chuťový profil. Kakao Plein Arome si obľúbite po prvej lyžičke. Výborne sa hodí k príprave nápojov, dezertov aj pekárenských výrobkov. Čistý kakaový prášok stredne hnedej farby a príjemnej vône dodá
Najkvalitnejšie kakaové bôby, profesionálne spracovanie a jedinečný chuťový profil. Kakao Plein Arome si obľúbite po prvej lyžičke. Výborne sa hodí k príprave nápojov, dezertov aj pekárenských výrobkov. Čistý kakaový prášok stredne hnedej farby a príjemnej vône dodá
Najkvalitnejšie kakaové bôby, profesionálne spracovanie a jedinečný chuťový profil. Kakao Plein Arome si obľúbite po prvej lyžičke. Výborne sa hodí k príprave nápojov, dezertov aj pekárenských výrobkov. Čistý kakaový prášok stredne hnedej farby a príjemnej vône dodá
Hoci Peru nepatrí medzi najväčších svetových producentov kakaa, nestojí rozhodne stranou. Jeho 71 tisíc ton, ktoré dodáva na svetovú burzu, stojí za pozornosť. Ako jedna z mála krajín vyrába totiž kakao jemné a aromatické. Kakaovníky rastú skoro všade, vrátane pobrežia a
BIO Kakao je 100 % odtučnený kakaový prášok v nekompromisnej kvalite. Pýši sa obsahom bielkovín a vlákniny prospešnej pre optimálne trávenie. Zároveň očarí podmanivou čokoládovou vôňou, ktorá je predzvesťou výraznej chuti. Tú si môžete užiť v rôznych sladkých
BioNebio Kakaový prášok z nepraženého kakaa 150 g Bio nepražený kakaový prášok je jemne mletý nealkalizovaný prášok z nepražených ekvádorských kakaových bôbov. Miestny druh kakaa Arriba Nacional vyniká plnou ľahko korenenou chuťou a vôňou s nižšou horkosťou
V Ekvádore majú svoje kakao natoľko radi, že ho považujú za symbolický produkt ich zeme. A majú pre to aj dobré dôvody. Ekvádorské kakaovníky totiž rastú v jedinečnom ekosystéme pôvodnej Amazonky, čo sa premieta do unikátnej chute ich plodov, naviac poskytujú malým domorodým
V Ekvádore majú svoje kakao natoľko radi, že ho považujú za symbolický produkt ich zeme. A majú pre to aj dobré dôvody. Ekvádorské kakaovníky totiž rastú v jedinečnom ekosystéme pôvodnej Amazonky, čo sa premieta do unikátnej chute ich plodov, naviac poskytujú malým domorodým
V Ekvádore majú svoje kakao natoľko radi, že ho považujú za symbolický produkt ich zeme. A majú pre to aj dobré dôvody. Ekvádorské kakaovníky totiž rastú v jedinečnom ekosystéme pôvodnej Amazonky, čo sa premieta do unikátnej chute ich plodov, naviac poskytujú malým domorodým
V Ekvádore majú svoje kakao natoľko radi, že ho považujú za symbolický produkt ich zeme. A majú pre to aj dobré dôvody. Ekvádorské kakaovníky totiž rastú v jedinečnom ekosystéme pôvodnej Amazonky, čo sa premieta do unikátnej chute ich plodov, naviac poskytujú malým domorodým