Jrc taška defender large carryall

Jrc taška defender large carryall

Jrc taška defender large carryall

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 41,63 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Jrc taška defender large carryall - popis produktu

- tri veľkokapacitné vonkajšie vrecká navrhnuté tak, aby pojali púzdra, tašky, oraganizér zo série Defender - veľký hlavný oddiel navrhnutý tak, aby pojal púzdra, tašky, oraganizér zo série Defender - vrecká a hlavný oddiel s dvojitým zipsom - protišmykový, nastaviteľný a polstrovaný ramenný popruh - nosné rukoväte zo sieťoviny - zosilnená vodeodolná časť Súčasťou tašky nie sú žiadne tašky na príslušenstvo. Fotky sú len ilustračné.   Rozmer: 57 x 32 x 33cm   Rada Defender je navrhnutá v modernom dizajne. Vyrobená z robustného a pevného zeleného 500D materiálu. Povrch tkaniny je ošetrený špeciálnou impregnáciou s vysokou odolnosťou proti vode. Celá rada je vybavená pevnými zipsami. Rybárovi ponúka výbornú ochranu pre prepravované veci.

Produkt Jrc taška defender large carryall je možné nájsť medzi produktmi v skupine Prepravné tašky, patrí pod značku JRC, v ponuke predajcu Parys.sk.

Jrc taška defender large carryall - parametre produktu

Jrc taška defender large carryall - história ceny a dostupnosti

Jrc taška defender large carryall - ďalšie zaujímavé produkty

Jrc taška defender large carryall - ako nakúpiť najvýhodnejšie?