Jrc taška defender bait bucket tackle bag

Jrc taška defender bait bucket tackle bag

Jrc taška defender bait bucket tackle bag

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 30,76 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Jrc taška defender bait bucket tackle bag - popis produktu

- tri veľkokapacitné vonkajšie vrecká navrhnuté tak, aby pojali púzdra, tašky a organizéry zo série Defender a väčšinu prevedení krabičiek na rybársku bižutériu - veľké hlavné vrecko je navrhnuté tak, aby pojalo nádoby alebo vedierka na návnady a nástrahy - vrecká a hlavné veľké vrecko s dvojitým zipsom - nosné rukoväte zo sieťoviny - zosilnená vodeodolná spodná časť Súčasťou tašky nie sú žiadne tašky na príslušenstvo. Fotky sú len ilustračné.   Rozmer: 45 x 33 x 45cm   Rada Defender je navrhnutá v modernom dizajne. Vyrobená z robustného a pevného zeleného 500D materiálu. Povrch tkaniny je ošetrený špeciálnou impregnáciou s vysokou odolnosťou proti vode. Celá rada je vybavená pevnými zipsami. Rybárovi ponúka výbornú ochranu pre prepravované veci.

Produkt Jrc taška defender bait bucket tackle bag patrí do skupiny produktov Prepravné tašky, patrí pod značku JRC, v ponuke predajcu Parys.sk.

Jrc taška defender bait bucket tackle bag - parametre produktu

Jrc taška defender bait bucket tackle bag - história ceny a dostupnosti

Jrc taška defender bait bucket tackle bag - ďalšie zaujímavé produkty

Jrc taška defender bait bucket tackle bag - ako nakúpiť najvýhodnejšie?