Jednodielne plavky Tejona s tylovými detailmi #7331203

Jednodielne plavky Tejona s tylovými detailmi #7331203

Jednodielne plavky Tejona s tylovými detailmi #7331203

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 39,99 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Jednodielne plavky Tejona s tylovými detailmi - popis produktu

Kombinácia športového strihu a zmyselných detailov, to sú jednodielne plavky Tejona s tylovými časťami. Čierna zoštíhľujúca farba s mierne transparentným efektom tylu, tieto plavky nemajú konkurenciu! Kolekcia Tejona: kombinácia jednofarebnosti a tylu. Vpredu rovný výstrih s tylom. Vzadu výstrih do 'U'. Nastaviteľné prekrížené ramienka sú odopínacie a možno ich nosiť okolo krku. Predný diel podšitý spevňujúcim tylom. Tylová časť vpredu v páse. Integrovaná podprsenka s výplňami a gumkou pod prsiami. Na bokoch nariasenie. Úpletová podšívka rozkroku. Mierne vykrojené nohavičky. Možno prať v práčke. Odolné voči chlóru, vhodné do bazéna. Po každom použití odporúčame vypláchať v čistej vode.

Produkt Jednodielne plavky Tejona s tylovými detailmi #7331203 patrí do skupiny produktov Jednodielne plavky, vyrába ho značka Blancheporte, nájdete ho v e-shope Astoreo.sk.

Jednodielne plavky Tejona s tylovými detailmi - parametre produktu

Jednodielne plavky Tejona s tylovými detailmi - história ceny a dostupnosti

Jednodielne plavky Tejona s tylovými detailmi - ďalšie zaujímavé produkty

Jednodielne plavky Tejona s tylovými detailmi - ako nakúpiť najvýhodnejšie?