Jedálenský stôl OPTICO

Jedálenský stôl OPTICO

Jedálenský stôl OPTICO

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Jedálenský stôl OPTICO - popis produktu

Dizajnový jedálenský stôl OPTICO sa stane výrazným prvkom Vašej domácnosti. Je vyrobený v kombinácii práškovo lakovanej ocele, MDF dosky v dekore mramor a sklenenej stolovej dosky.Stôl je guľatý s priemerom 122 cm.Stôl je dodávaný samostatne, stoličky nie sú súčasťou.Farba:priehľadná / čierna / mramorMateriál:sklo / práškovo lakovaná oceľ / MDF doskaRozmery:priemer: 122 cmvýška: 77 cmNosnosť:30 kgHmotnosť:79,5 kgDodáva sa v demonte.,Dizajnový jedálenský stôl OPTICO sa stane výrazným prvkom Vašej domácnosti. Je vyrobený v kombinácii práškovo lakovanej ocele, MDF dosky v dekore mramor a sklenenej stolovej dosky.Stôl je guľatý s priemerom 122 cm.Stôl je dodávaný samostatne, stoličky nie sú súčasťou.Farba:priehľadná / čierna / mramorMateriál:sklo / práškovo lakovaná oceľ / MDF doskaRozmery:priemer: 122 cmvýška: 77 cmNosnosť:30 kgHmotnosť:79,5 kgDodáva sa v demonte.

Produkt Jedálenský stôl OPTICO patrí do skupiny produktov Jedálenské stoly, vyrába ho značka Halmar, nájdete ho v e-shope Dekorhome.sk.

Jedálenský stôl OPTICO - parametre produktu

Jedálenský stôl OPTICO - história ceny a dostupnosti

Jedálenský stôl OPTICO - ďalšie zaujímavé produkty

Jedálenský stôl OPTICO - ako nakúpiť najvýhodnejšie?