Jedálenská stolička TOLEDO 3 Modrá

Jedálenská stolička TOLEDO 3 Modrá

Jedálenská stolička TOLEDO 3 Modrá

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Jedálenská stolička TOLEDO 3 Modrá - popis produktu

Moderná jedálenská stolička TOLEDO 3 v nadčasovom dizajne je vyrobená z bukového dreva lakovaného čiernou farbou.Čalúnená je kvalitnou zamatovou látkou v troch farebných variantoch: sivá, modrá a tmavo zelená.Farba:čierna / sivá (MONOLITH 85)čierna / modrá (MONOLITH 77)čierna / tmavo zelená (MONOLITH 37)Farbu stoličky zvoľte vo variantoch produktu.Materiál:buk / poťahová látka MONOLITH s károvým prešitímRozmery:šírka: 57 cmhĺbka: 56 cmvýška: 86 cmvýška sedu: 47 cmNosnosť:120 kgHmotnosť:10 kgDodáva sa v demonte.,Moderná jedálenská stolička TOLEDO 3 v nadčasovom dizajne je vyrobená z bukového dreva lakovaného čiernou farbou.Čalúnená je kvalitnou zamatovou látkou v troch farebných variantoch: sivá, modrá a tmavo zelená.Farba:čierna / sivá (MONOLITH 85)čierna / modrá (MONOLITH 77)čierna / tmavo zelená (MONOLITH 37)Farbu stoličky zvoľte vo variantoch produktu.Materiál:buk / poťahová látka MONOLITH s károvým prešitímRozmery:šírka: 57 cmhĺbka: 56 cmvýška: 86 cmvýška sedu: 47 cmNosnosť:120 kgHmotnosť:10 kgDodáva sa v demonte.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Jedálenské stoličky, patrí pod značku Halmar, nájdete ho v e-shope Dekorhome.sk.

Produkt Jedálenská stolička TOLEDO 3 Modrá je možné nájsť medzi produktmi v skupine Jedálenské kreslá od značky Halmar v ponuke e-shopu Dekorhome.sk.

Jedálenská stolička TOLEDO 3 Modrá - parametre produktu

Jedálenská stolička TOLEDO 3 Modrá - história ceny a dostupnosti

Jedálenská stolička TOLEDO 3 Modrá - ďalšie zaujímavé produkty

Jedálenská stolička TOLEDO 3 Modrá - ako nakúpiť najvýhodnejšie?