Jedálenská stolička TOLEDO Dub sonoma / hnedá (INARI 23)

Jedálenská stolička TOLEDO Dub sonoma / hnedá (INARI 23)

Jedálenská stolička TOLEDO Dub sonoma / hnedá (INARI 23)

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Jedálenská stolička TOLEDO Dub sonoma / hnedá (INARI 23) - popis produktu

Moderná jedálenská stolička TOLEDO v nadčasovom dizajne upúta a zaujme nielen v moderných kuchyniach a jedálňach, ale aj v klasicky zariadených interiéroch. Svoje využitie môže mať aj pri písacom stole v pracovni či toaletného stolíka v spálni.Podnož stoličky je zhotovená z masívneho bukového dreva a sedacia časť je čalúnená látkou.Stoličku ponúkame v niekoľkých farebných variantoch.Farba:dub sonoma / svetlo hnedá (INARI 23)dub sonoma / sivá (INARI 91)dub medový / béžová (INARI 22)dub medový / modrá (INARI 87)dub medový / tmavo sivá (INARI 95)biela / sivá (INARI 91)Výber farby zvoľte vo variantoch produktu.Materiál:masívne bukové drevo / poťahová látka INARIRozmery:šírka: 51 cmhĺbka: 55 cmvýška: 82 cmvýška sedu: 47 cmNosnosť:120 kgHmotnosť:9 kgDodáva sa v demonte.,Moderná jedálenská stolička TOLEDO v nadčasovom dizajne upúta a zaujme nielen v moderných kuchyniach a jedálňach, ale aj v klasicky zariadených interiéroch. Svoje využitie môže mať aj pri písacom stole v pracovni či toaletného stolíka v spálni.Podnož stoličky je zhotovená z masívneho bukového dreva a sedacia časť je čalúnená látkou.Stoličku ponúkame v niekoľkých farebných variantoch.Farba:dub sonoma / svetlo hnedá (INARI 23)dub sonoma / sivá (INARI 91)dub medový / béžová (INARI 22)dub medový / modrá (INARI 87)dub medový / tmavo sivá (INARI 95)biela / sivá (INARI 91)Výber farby zvoľte vo variantoch produktu.Materiál:masívne bukové drevo / poťahová látka INARIRozmery:šírka: 51 cmhĺbka: 55 cmvýška: 82 cmvýška sedu: 47 cmNosnosť:120 kgHmotnosť:9 kgDodáva sa v demonte.

Produkt Jedálenská stolička TOLEDO Dub sonoma / hnedá (INARI 23) patrí do skupiny produktov Jedálenské stoličky, patrí pod značku Halmar, nájdete ho v e-shope Dekorhome.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Jedálenské kreslá od značky Halmar v ponuke e-shopu Dekorhome.sk.

Jedálenská stolička TOLEDO Dub sonoma / hnedá (INARI 23) - parametre produktu

Jedálenská stolička TOLEDO Dub sonoma / hnedá (INARI 23) - história ceny a dostupnosti

Jedálenská stolička TOLEDO Dub sonoma / hnedá (INARI 23) - ďalšie zaujímavé produkty

Jedálenská stolička TOLEDO Dub sonoma / hnedá (INARI 23) - ako nakúpiť najvýhodnejšie?