Jedálenská stolička OLIVA NEW  - POSLEDNÝ KUS #7389709

Jedálenská stolička OLIVA NEW - POSLEDNÝ KUS #7389709

Jedálenská stolička OLIVA NEW  - POSLEDNÝ KUS #7389709

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Jedálenská stolička OLIVA NEW - POSLEDNÝ KUS - popis produktu

Moderné prevedenie stoličky OLIVA NEW ponúka širokú škálu farieb. Moderné farebné varianty v kombinácii s chrómovanými nohami pôsobia luxusným dojmom, ktorý dodá vašej kuchyni, reštaurácii alebo inému zariadeniu ten správny šmrnc. Stolička je vyrobená z kvalitnej látky, príjemnej na dotyk, zo zamatu alebo aj z ekokože. Pocit istoty vám dodajú stabilné chrómové nohy a nosnosť do 110 kg. Farba:smaragdová / chróm (zamat) Materiál:látka / zamat / kov Rozmery:šírka: 42 cmhĺbka: 52 cmvýška: 97 cm šírka sedu: 42 cmhĺbka sedu: 40 cmvýška sedu: 46 cm oderuodolnosť textílie podľa testu Martindale: 85 000 oderov Nosnosť:110 kg Hmotnosť:4,8 kg Dodávané v demonte.,Moderné prevedenie stoličky OLIVA NEW ponúka širokú škálu farieb. Moderné farebné varianty v kombinácii s chrómovanými nohami pôsobia luxusným dojmom, ktorý dodá vašej kuchyni, reštaurácii alebo inému zariadeniu ten správny šmrnc. Stolička je vyrobená z kvalitnej látky, príjemnej na dotyk, zo zamatu alebo aj z ekokože. Pocit istoty vám dodajú stabilné chrómové nohy a nosnosť do 110 kg. Farba:smaragdová / chróm (zamat) Materiál:látka / zamat / kov Rozmery:šírka: 42 cmhĺbka: 52 cmvýška: 97 cm šírka sedu: 42 cmhĺbka sedu: 40 cmvýška sedu: 46 cm oderuodolnosť textílie podľa testu Martindale: 85 000 oderov Nosnosť:110 kg Hmotnosť:4,8 kg Dodávané v demonte.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Jedálenské stoličky, patrí pod značku Kondela, nájdete ho v e-shope Dekorhome.sk.

Produkt Jedálenská stolička OLIVA NEW - POSLEDNÝ KUS #7389709 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Jedálenské kreslá od značky Kondela v ponuke e-shopu Dekorhome.sk.

Jedálenská stolička OLIVA NEW - POSLEDNÝ KUS - parametre produktu

Jedálenská stolička OLIVA NEW - POSLEDNÝ KUS - história ceny a dostupnosti

Jedálenská stolička OLIVA NEW - POSLEDNÝ KUS - ďalšie zaujímavé produkty

Jedálenská stolička OLIVA NEW - POSLEDNÝ KUS - ako nakúpiť najvýhodnejšie?