Jedálenská stolička CINKLA 3 NEW Oranžová

Jedálenská stolička CINKLA 3 NEW Oranžová

Jedálenská stolička CINKLA 3 NEW Oranžová

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 26,30 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Jedálenská stolička CINKLA 3 NEW Oranžová - popis produktu

Jedálenská stolička CINKLA 3 NEW s nadčasovým vzhľadom je nielen pohodlná, ale taktiež je skvelým dizajnovým doplnkom do jedálne, kuchyne či pracovne. Zaujímavo je riešená podnož z masívneho bukového dreva v prírodnom odtieni s čiernymi kovovými výstuhami. Sedák je vyrobený z plastu v niekoľkých trendy farebných odtieňoch. Farba:biela / bukvanilka / bukoranžová / bukteplá sivá / buktmavohnedá / bukzelená / bukčierna / bukVýber farby zvoľte vo variante produktu. Pokiaľ Vami vybraný variant nie je vo výbere, je dočasne nedostupný.Materiál:kov / plast / masívne drevoRozmery:šírka: 46 cmhĺbka: 54 cmvýška: 82 cmhĺbka sedu: 34 cmvýška sedu: 45 cmNosnosť:100 kgHmotnosť:4,1 kgDodáva sa v demonte.,Jedálenská stolička CINKLA 3 NEW s nadčasovým vzhľadom je nielen pohodlná, ale taktiež je skvelým dizajnovým doplnkom do jedálne, kuchyne či pracovne. Zaujímavo je riešená podnož z masívneho bukového dreva v prírodnom odtieni s čiernymi kovovými výstuhami. Sedák je vyrobený z plastu v niekoľkých trendy farebných odtieňoch. Farba:biela / bukvanilka / bukoranžová / bukteplá sivá / buktmavohnedá / bukzelená / bukčierna / bukVýber farby zvoľte vo variante produktu. Pokiaľ Vami vybraný variant nie je vo výbere, je dočasne nedostupný.Materiál:kov / plast / masívne drevoRozmery:šírka: 46 cmhĺbka: 54 cmvýška: 82 cmhĺbka sedu: 34 cmvýška sedu: 45 cmNosnosť:100 kgHmotnosť:4,1 kgDodáva sa v demonte.

Tento produkt nájdete v skupine Jedálenské stoličky, patrí pod značku Kondela, nájdete ho v e-shope Dekorhome.sk.

Produkt Jedálenská stolička CINKLA 3 NEW Oranžová patrí do skupiny produktov Jedálenské kreslá od značky Kondela v ponuke e-shopu Dekorhome.sk.

Jedálenská stolička CINKLA 3 NEW Oranžová - parametre produktu

Jedálenská stolička CINKLA 3 NEW Oranžová - história ceny a dostupnosti

Jedálenská stolička CINKLA 3 NEW Oranžová - ďalšie zaujímavé produkty

Jedálenská stolička CINKLA 3 NEW Oranžová - ako nakúpiť najvýhodnejšie?