Jedálenská stolička K509 Zelená

Jedálenská stolička K509 Zelená

Jedálenská stolička K509 Zelená

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Jedálenská stolička K509 Zelená - popis produktu

Štýlová jedálenská stolička K509 zaujme svojim netradičným vzhľadom a originálnym okrúhlym sedákom. Stolička má konštrukciu z lakovanej ocele v čiernej farbe. Na nej je upevnený silne polstrovaný sedák a operadlo potiahnuté zamatovou látkou v dvoch farebných variantoch. Farba:čierna / zelenáčierna / šedá Výber farby zvoľte vo variante produktu. Pokiaľ Vami vybraný variant nie je vo výbere, je dočasne nedostupný. Materiál:kov/látka Rozmery:šírka: 42 cmhĺbka: 48 cmvýška: 80 cm výška sedu: 46 cm Dodávané v demonte.,Štýlová jedálenská stolička K509 zaujme svojim netradičným vzhľadom a originálnym okrúhlym sedákom. Stolička má konštrukciu z lakovanej ocele v čiernej farbe. Na nej je upevnený silne polstrovaný sedák a operadlo potiahnuté zamatovou látkou v dvoch farebných variantoch. Farba:čierna / zelenáčierna / šedá Výber farby zvoľte vo variante produktu. Pokiaľ Vami vybraný variant nie je vo výbere, je dočasne nedostupný. Materiál:kov/látka Rozmery:šírka: 42 cmhĺbka: 48 cmvýška: 80 cm výška sedu: 46 cm Dodávané v demonte.

Produkt Jedálenská stolička K509 Zelená patrí do skupiny produktov Jedálenské stoličky, patrí pod značku Halmar, nájdete ho v e-shope Dekorhome.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Jedálenské kreslá od značky Halmar v ponuke e-shopu Dekorhome.sk.

Jedálenská stolička K509 Zelená - parametre produktu

Jedálenská stolička K509 Zelená - história ceny a dostupnosti

Jedálenská stolička K509 Zelená - ďalšie zaujímavé produkty

Jedálenská stolička K509 Zelená - ako nakúpiť najvýhodnejšie?