Jedálenská stolička K315 Zelená

Jedálenská stolička K315 Zelená

Jedálenská stolička K315 Zelená

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 51,30 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Jedálenská stolička K315 Zelená - popis produktu

Modernú jedálenskú stoličku K315 ponúkame v 2 farebných variantoch: zelená a sivá. Stolička je čalúnená látkou a nohy sú z práškovo lakovanej ocele v čiernej a zlatej farbe.Farba:zelená / čierna + zlatásivá / čierna + zlatáVýber farby zvoľte prosím vo variante produktu - farba.Materiál:látka / lakovaná oceľRozmery:šírka: 50 cmhĺbka: 55 cmvýška: 76 cmvýška sedu: 47 cmNosnosť:100 kgHmotnosť:6 kgDodáva sa v demonte.,Modernú jedálenskú stoličku K315 ponúkame v 2 farebných variantoch: zelená a sivá. Stolička je čalúnená látkou a nohy sú z práškovo lakovanej ocele v čiernej a zlatej farbe.Farba:zelená / čierna + zlatásivá / čierna + zlatáVýber farby zvoľte prosím vo variante produktu - farba.Materiál:látka / lakovaná oceľRozmery:šírka: 50 cmhĺbka: 55 cmvýška: 76 cmvýška sedu: 47 cmNosnosť:100 kgHmotnosť:6 kgDodáva sa v demonte.

Produkt Jedálenská stolička K315 Zelená patrí do skupiny produktov Jedálenské stoličky, patrí pod značku Halmar, nájdete ho v e-shope Dekorhome.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Jedálenské kreslá od značky Halmar v ponuke e-shopu Dekorhome.sk.

Jedálenská stolička K315 Zelená - parametre produktu

Jedálenská stolička K315 Zelená - história ceny a dostupnosti

Jedálenská stolička K315 Zelená - ďalšie zaujímavé produkty

Jedálenská stolička K315 Zelená - ako nakúpiť najvýhodnejšie?