Jedálenská stolička K442 Horčicová

Jedálenská stolička K442 Horčicová

Jedálenská stolička K442 Horčicová

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Jedálenská stolička K442 Horčicová - popis produktu

Štýlová jedálenská stolička K442 je čalúnená zamatovou látkou v štyroch farebných variantoch: tmavo zelená, modrá, horčicová a sivá. Stojí na dizajnovej pohupovej podnoži z ocele lakovanej čiernou farbou. Stolička má vysokú chrbtovú opierku pre maximálne pohodlné sedenie. Farba:sivá / čiernatmavo zelená / čiernamodrá / čiernahorčicová / čierna Výber farby zvoľte vo variante produktu. Pokiaľ Vami vybraný variant nie je vo výbere, je dočasne nedostupný. Materiál:látka / kov Rozmery:šírka: 46 cmhĺbka: 61 cmvýška: 102 cm výška sedu: 51 cm Hmotnosť:10,5 kg Dodávané v demonte.,Štýlová jedálenská stolička K442 je čalúnená zamatovou látkou v štyroch farebných variantoch: tmavo zelená, modrá, horčicová a sivá. Stojí na dizajnovej pohupovej podnoži z ocele lakovanej čiernou farbou. Stolička má vysokú chrbtovú opierku pre maximálne pohodlné sedenie. Farba:sivá / čiernatmavo zelená / čiernamodrá / čiernahorčicová / čierna Výber farby zvoľte vo variante produktu. Pokiaľ Vami vybraný variant nie je vo výbere, je dočasne nedostupný. Materiál:látka / kov Rozmery:šírka: 46 cmhĺbka: 61 cmvýška: 102 cm výška sedu: 51 cm Hmotnosť:10,5 kg Dodávané v demonte.

Produkt Jedálenská stolička K442 Horčicová je možné nájsť medzi produktmi v skupine Jedálenské stoličky, patrí pod značku Halmar, nájdete ho v e-shope Dekorhome.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Jedálenské kreslá od značky Halmar v ponuke e-shopu Dekorhome.sk.

Jedálenská stolička K442 Horčicová - parametre produktu

Jedálenská stolička K442 Horčicová - história ceny a dostupnosti

Jedálenská stolička K442 Horčicová - ďalšie zaujímavé produkty

Jedálenská stolička K442 Horčicová - ako nakúpiť najvýhodnejšie?