Jedálenská stolička K416 Horčicová

Jedálenská stolička K416 Horčicová

Jedálenská stolička K416 Horčicová

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Jedálenská stolička K416 Horčicová - popis produktu

Čalúnená jedálenská stolička K416 s kovovým podnožím z chrómovanej ocele.Sedák aj operadlo sú ozdobne prešívané a čalúnené zamatovou látkou v niekoľkých farebných variantoch.Farba:béžová / chrómhorčicová / chrómmodrá / chrómtmavozelená / chrómsivá / chrómčierna / chrómVýber farby zvoľte vo variante produktu. Výber farby zvoľte vo variante produktu. Pokiaľ Vami vybraný variant nie je vo výbere, je dočasne nedostupný.Materiál:zamatová poťahová látka / chrómovaná oceľRozmery:šírka: 43 cmhĺbka: 54 cmvýška: 101 cmvýška sedu: 47 cmNosnosť:120 kgHmotnosť:5,5 kgDodávané v demonte.,Čalúnená jedálenská stolička K416 s kovovým podnožím z chrómovanej ocele.Sedák aj operadlo sú ozdobne prešívané a čalúnené zamatovou látkou v niekoľkých farebných variantoch.Farba:béžová / chrómhorčicová / chrómmodrá / chrómtmavozelená / chrómsivá / chrómčierna / chrómVýber farby zvoľte vo variante produktu. Výber farby zvoľte vo variante produktu. Pokiaľ Vami vybraný variant nie je vo výbere, je dočasne nedostupný.Materiál:zamatová poťahová látka / chrómovaná oceľRozmery:šírka: 43 cmhĺbka: 54 cmvýška: 101 cmvýška sedu: 47 cmNosnosť:120 kgHmotnosť:5,5 kgDodávané v demonte.

Produkt Jedálenská stolička K416 Horčicová je možné nájsť medzi produktmi v skupine Jedálenské stoličky, patrí pod značku Halmar, nájdete ho v e-shope Dekorhome.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Jedálenské kreslá od značky Halmar v ponuke e-shopu Dekorhome.sk.

Jedálenská stolička K416 Horčicová - parametre produktu

Jedálenská stolička K416 Horčicová - história ceny a dostupnosti

Jedálenská stolička K416 Horčicová - ďalšie zaujímavé produkty

Jedálenská stolička K416 Horčicová - ako nakúpiť najvýhodnejšie?