Jedálenská stolička ADENA Sivohnedá taupe

Jedálenská stolička ADENA Sivohnedá taupe

Jedálenská stolička ADENA Sivohnedá taupe

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 75,70 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Jedálenská stolička ADENA Sivohnedá taupe - popis produktu

Jedálenská stolička, ktorá svojou nadčasovosťou a atraktívnym dizajnom predčí všetky všedný stoličky? Čistú líniu, vhodnú do akéhokoľvek interiéru ponúka stoličky ADENA. Vďaka svojej farebnosti a zamatovému čalúnenie látkou Velvet dodá vášmu pohostenie správnu atmosféru a v neposlednom rade zvýši aj chuť do jedla. Stoličku ponúkame v troch farebných variantoch: staroružová, smaragdová a sivohnedá taupe. Vyniká ľahkou údržbou a stálosťou farby. Konštrukciu tvorí pevný kovový rám v čiernej farbe. Poskytne príjemné posedenie v bežný, ale aj v slávnostný deň. Prakticky vám poslúži nielen ako bežná jedálenská stolička, ale aj ako netradičné stoličky do kuchyne. Farba:staroružová / čiernasmaragdová / čiernasivohnedá taupe / čierna Výber farby zvoľte vo variantoch produktu. Pokiaľ Vami vybraná varianta nie je vo výbere, je dočasne nedostupná. Materiál:látka Velvet / kov Rozmery:šírka: 48 cmhĺbka: 45 cmvýška: 82 cm hĺbka sedu: 42 cmvýška sedu: 45 cm oderuodolnosť textílie podľa testu Martindale: 85 000 oder Nosnosť:90 kg Hmotnosť:6,5 kg Dodávané v demonte.,Jedálenská stolička, ktorá svojou nadčasovosťou a atraktívnym dizajnom predčí všetky všedný stoličky? Čistú líniu, vhodnú do akéhokoľvek interiéru ponúka stoličky ADENA. Vďaka svojej farebnosti a zamatovému čalúnenie látkou Velvet dodá vášmu pohostenie správnu atmosféru a v neposlednom rade zvýši aj chuť do jedla. Stoličku ponúkame v troch farebných variantoch: staroružová, smaragdová a sivohnedá taupe. Vyniká ľahkou údržbou a stálosťou farby. Konštrukciu tvorí pevný kovový rám v čiernej farbe. Poskytne príjemné posedenie v bežný, ale aj v slávnostný deň. Prakticky vám poslúži nielen ako bežná jedálenská stolička, ale aj ako netradičné stoličky do kuchyne. Farba:staroružová / čiernasmaragdová / čiernasivohnedá taupe / čierna Výber farby zvoľte vo variantoch produktu. Pokiaľ Vami vybraná varianta nie je vo výbere, je dočasne nedostupná. Materiál:látka Velvet / kov Rozmery:šírka: 48 cmhĺbka: 45 cmvýška: 82 cm hĺbka sedu: 42 cmvýška sedu: 45 cm oderuodolnosť textílie podľa testu Martindale: 85 000 oder Nosnosť:90 kg Hmotnosť:6,5 kg Dodávané v demonte.

Produkt Jedálenská stolička ADENA Sivohnedá taupe patrí do skupiny produktov Jedálenské stoličky, patrí pod značku Kondela, nájdete ho v e-shope Dekorhome.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Jedálenské kreslá od značky Kondela v ponuke e-shopu Dekorhome.sk.

Jedálenská stolička ADENA Sivohnedá taupe - parametre produktu

Jedálenská stolička ADENA Sivohnedá taupe - história ceny a dostupnosti

Jedálenská stolička ADENA Sivohnedá taupe - ďalšie zaujímavé produkty

Jedálenská stolička ADENA Sivohnedá taupe - ako nakúpiť najvýhodnejšie?